Fuerteventura 

Rejs til Fuerteventura fra Hamborg Lufthavn

Fuerteventura er spansk og den anden største ø i den kanariske øgruppe ud for Afrika i Atlanterhavet. Øen er halvt så stor som Fyn og har ca. 40.000 indbyggere. Landskabet er kendetegnet ved vulkanske bjerge, storslået natur og kunstigt vandede oaser og frugtplantager. Turismen på øen er ikke så udpræget som på de andre kanariske øer.

 Rejs til Fuerteventura fra Hamborg Lufthavn.webp

Søg på rejser til Fuerteventura

Søg i databasen blandt de tyske rejsebureauers rejser til Fuerteventura fra Hamborg Lufthavn. Få overblikket nedenfor.

 

Byerne på Fuerteventura

På Fuerteventura ligger badebyerne langs kysterne hele vejen rundt om øen. Der findes mange hyggelige små og store byer, som er værd at besøge på jeres ferie. Her har vi udvalgt et par stykker, som I kan lade jer inspirere af. I byerne findes mange hyggelige restauranter og tapasbarer. De mest populære byer ligger på nordkysten og på kanten af ørkenen med et fantastisk landskab. Her er også en stor vandpark med swimmingpools og rutsjebaner.  På østkysten ligger blandt andet Caleta med dejlige fiskerestauranter, tapasbarer og gode shopping muligheder. Ved havnen kan man deltage i dykkerkurser og forskellige vandsportsaktiviteter. Byen er stille og rolig og meget familievenlig.

Las Playitas er en lille by på den sydlige kyst. Her kommer feriegæster, som ønsker et stille og rolig afslapningsferie. Byens aktivitet er holdt på et lavt blus, og de idylliske gader og bygninger sender jer i den perfekte ferieverden langt væk fra hverdagens rutiner og kaos.

Corralejo er øens største by og samtidig en traditionel fiskerby med en ægte spansk stemning. Her i byen er der mange pubs, musikbarer, restauranter og diskoteker. Nattelivet er fyldt af fest og farver og dagtimerne summer af glade mennesker, der nyder storbylivet og de lækre sandstrande. Uanset om I er til at dase i solen på en solseng med en drinks i hånden og hovedet begravet i en god bog, eller der skal mere action og aktivitet til, har strandene ved Corralejo alt, hvad I behøver. Strandene har de perfekte forhold til surfing af forskellig art, vandski, vandscootere og dykning er også flittige aktiviteter i de blå bølger. Corralejo er populær blandt alverdens turister, og her hersker et sandt forlystelsesliv med alt, hvad det indebærer. 

På halvøen i den sydlige ende ligger Janida. Her er en af verdens skønneste strande. Gå en tur hånd i hånd langs den romantiske, lange kystlinje, hvor laguner og klitter ligger på en perlesnor. Måske er I heldige at holde ferie på netop det tidspunkt, hvor det årlige mesterskab i windsurfing bliver afholdt. Her kommer verdens bedste windsurfere til Janida, for at lave de mest imponerende tricks ridende på havet. Tag også rygsækken på, og besøg øens højeste bjerg Pico de Zarza, hvorfra der er en enestående udsigt.

Tag en dagsrejse ind i landet, hvor de ældre byer og landsbyer ligger i en klynge beskyttet fra de folkerige turistbyer. Her er atmosfæren fredelig, og de lokale indbyggere lever deres liv helt uforstyrret af turismen. Lej en bil til formålet, og kør også en tur i det storslåede bjerglandskab – der er masser af udkigsposter på turen.

 

Aktiviteter på Fuerteventura

Den kanariske ø er et samlingssted for sportsinteresserede. Er I friske på at løbe en triatlon eller ironman, skal I være hjertens velkommen, mindre præsterende aktiviteter som golf, cykling, løb og bjergvandring er også populært. Hvis I drømmer om at kombinere jeres badeferie med en aktiv ferie, er Fuerteventura lige stedet, hvor drømmen kan gå i opfyldelse. De rolige laguner i Playa de Cotillos og de vilde bølger i Corralejo dækker alle behov for en uforglemmelig ferie.

Har I små børn med, anbefaler vi et besøg i Oasis Park. Her kan de små underholdes med et sjovt og involverende søløveshow, de lidt ældre børn kan udfordre grænser og klappe en slange, alligator eller et andet uhyggeligt krybdyr. Afslut forlystelsesturen med en is i den botaniske have.

Fart over feltet får I med garanti, hvis I planlægger en jeepsafari en af dagene. Book en jeepsafari i Cofete, og få luft under vingerne og sved på panden, når I udforsker det kuperede terræn. Stop op et øjeblik, og nyd den fantastiske udsigt over det vilde landskab skabt af vulkaner.

En tur må også gå til Villa Winther, hvis historie interesserer jer. Dette er et hus bygget under 2. verdenskrig af Gustav Winther, der var Hitlers øjne og ører på den kanariske ø. Et hus fyldt med historie og konspirationsteorier.

Strandene på Fuerteventura

Strandene på Fuerteventura er betagende smukke med brede og kilometerlange strande med hvidt sand, så langt øjet rækker.  Den friske brise og det fantastiske hav er ideel til wind- og kitesurfing. I kan altid være sikker på at finde et sted uden alt for meget trængsel. Den lavvandede strand ved Caleta de Fuste på øens østkyst er nok den mest børnevenlige, hvor der er lavvandet og læ. Landskabet er kendetegnet ved vulkanske bjerge, storslået natur og kunstigt vandede oaser og frugtplantager. Turismen på øen er ikke så udpræget som på de andre Kanariske øer.

 

Fakta om rejser til Furteventura fra Hamborg Lufthavn 

 • Tidsforskel: Furteventura er 1 time bag Danmark (GMT +00:00). Furteventura har sommer-og vintertid. 
 • Hovedstad: Puerto del Rosario.
 • Sprog: Spansk, men engelsk er ved at blive mere udbredt.  
 • Største religion: Romersk Katolske.
 • Valuta: Euro benyttes. Medbring dog internationale kreditkort. 
 • Pas og visum: visumfri i 90 dage så længe passet er gyldigt under opholdet. Tjek eventuelt udenrigsministriets hjemmeside for yderligere information. 
 • Elektricitet: Der benyttes 220V på Gran Canaria og samme type stik som i Danmark. 
 • Drikkepenge: Det er en kutyme at give nogle euro efter endt service. 
 • Nødhjælp: Ring 112 for politi, ambulance og brandvæsen. 
 • Sundhedsmæssige forholdsregler: Vaccine anbefales ved indrejse til Gran Canaria. Yderligere information kan findes på statens serum instituts hjemmeside. Vand anbefales at drikke fra flaske.
 • Aldersgrænse for indtagning af alkohol: 18 år gammel.