All inclusive ferie til Cuba

Besøg republikken Cuba i jeres ferie og få en oplevelse for livet. Booker I et ophold med all inclusive, er I sikre på, at rammerne for rejsen er sat, og at I ikke skal tænke på andet end at nyde de eksotiske omgivelser.

De tyske rejsebureauer, som flyver fra Hamborg Lufthavn, har et stort udvalg af hoteller på Cuba, hvor mange af dem tilbyder at tilkøbe all inclusive til jeres ferie.

fruit-2445345_1280.jpg

Det cubanske køkken

Når I besøger østaten i det nordlige Caribien, vil I blive mødt af mange forskellige retter på menukortet eller i buffeten.  Frisk fisk, skaldyr og hummer er særligt delikat, og til stort set alle retter får I serveret bønner og ris.

Pizza er efterhånden blevet Cubas nationalret, men variationen af retter er generelt stor. I kan få alt fra kød og grøntsager og vegetarmad til lokale bud på smagfulde gryderetter. I kommer sjældent til at støde på oksekød, da det på Cuba er både svært at få fat i og meget dyrt.

Både frugter og grøntsager bærer præg af det eksotiske klima, hvorfor blandt andet frugter som guava, appelsin og ananas trives godt i de cubanske omgivelser.

Derudover er Cubas nationaldrik rom, og literprisen på mælk er ofte dyrere. Det siger lidt om, at I kan få cubansk rom til stort set ingen penge. De to øl-mærker Cristal og Bucanero kan bestemt også nydes ved poolen, efter en lang dag i solen eller til middagen.

drink-3108435_1280.jpg

Cubas specialiteter

Ropa Vieja: En sammenkogt ret med lam og grøntsager.

Lechón: Ovnstegt gris med hvidløg.

Langosta: Den cubanske hummer, som kan være tilberedt på forskellig måde. Enten grillet eller med bechamelsauce.

Parrillada con Romesco: Grillede grøntsager i nøddesauce.

Yuka: Rodfrugter, som bruges i mange forskellige serveringer.

Sandwich Cubano: Skinke, pickles, sennep og ost i en hvid bolle.

seafood-platter-1232389_1280.jpg