Rejser til Grækenland - mange danskeres foretrukne rejsemål. Vi forstår dem !

Grækenland har længe været populært blandt danskerne og ligger på den sydligste del af Balkan-halvøen - en halv million danskere rejser til Grækenland årligt, og mange af dem rejser ud af Hamborg Lufthavn vha. Skov Rejser.

Rejser_fra_Hamnborg_til_Grkenland_.jpg


Søg efter rejser til Grækenland nedenfor

Vil også prøve at søge efter netop DIN rejse til Grækenland, så kan du på nedenstående knap "søg efter rejser til Grækenland" finde udbudet fra hele det tyske marked - på dansk
 

Mere info om Grækenland

Grækenland består først og fremmest af de mest fantastiske ferieøer som f.eks. Samos, Kos, Rhodos, Korfu og Kreta. Disse udgør en femtedel af landets samlede areal. Den største ø er Kreta, som ligger i den sydøstlige del af Middelhavet og som blandt andet er kendt for paladset Knossos. Rhodos har ligeledes en stor kulturel og historisk betydning for landet, med f.eks. kulturseværdigheder i den antikke by. 

Top rejsemål i Grækenland

 

Top attraktioner i Grækenland

  • Akropolis ruinerne, Athen
  • Knossos Paladset, Kreta
  • Zeus tempel, Athen
  • Korsfarernes slot, Kos og Rhodos
  • Kulturbyen Pelekas, Kreta
 
På alle øerne kan man opleve den græske atmosfære med dejlige badestrande, frodige naturlandskaber, kulturskatte og fantastisk mad. På det græske fastland kan man besøge storbyen og hovedstaden Athen og opleve en blanding af energisk byliv og kultur i en flot historisk by. Vi har ikke skrevet om Athen, da det ikke er vores top rejsemål, men er du kulturinteresseret, så har du har stadigvæk mulighed for at booke charterrejser fra Hamborg Lufthavn via os til Athen.  Som du kan se i vores inspiraionsmenu, så har vi fokuseret på alle de dejlige øer som Grækenland har at tilbyde. I Grækenland er der over 2.000, men det er langt fra alle øerne som bliver benyttet. Det er faktisk kun 140 af øerne som er befolket. Vi anbefaler kraftigt at i læser vores inspirationssider om de dejlige græske øer.

 

Video om Rejser til Grækenland

Se en 12 min. lang inspirationsvideo, der viser dig det skønne land - Grækenland.