Tilbage til alle blogs

5 uundværlige pakketips

Vi har samlet en liste over de mest relevante pakketips inden afrejse, til dig som ønsker en god start på din ferien.
 

5 uundværlige pakketips Skov Rejser.webp


Herunder følger 5 pakketips
 

    • 1. Lav en pakkeliste: Sæt flueben undervejs – så ved I, at I har husket alt til jeres ferie. Husk at tjekke, hvor mange kilo jeres flyselskab tillader, at I har med i kufferten. Få information om din bagage

 

    • 2. Kopi af papirer: Tag en kopi af de vigtigste papirer som pas, kørekort, billetter og forsikring. Læg et eksemplar i både kuffert og håndbagage, hvis I skulle mist den ene.

 

    • 3. Rul jeres tøj: I kan spare rigtig meget plads i jeres kuffert, hvis i ruller jeres tøj. Fyld f.eks. sko op med sokker. T-shirts, jersey-kjoler og strik får desuden færre folder, når de bliver rullet.

 

    • 4. Læs bøger på tablet: Lad de tunge bøger blive hjemme og find et utal af bøger på tabletten via Mofibo og Bookmate. En tablet er desuden let at ligge med på solsengen, uden at i får ondt i armene.

 

    • 5. Styr på håndbagage: Tjek reglerne for håndbagage. Medbring f.eks. kun 100 ml. Væske i klar, genlukkelig plastikpose. Lipgloss og mascara er f.eks. væsker. I må max medbringe 1L væske i håndbagagen samlet set.

       

       

 

Søg din rejse allerede nu

Når nu der er styr på de mest relevante pakketips inden afrejse, så er det en mulighed at undersøge mulighederne for, hvor rejsen skal gå hen.

Få overblikket over alle de billige charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Vi har samlet over 80 tyske rejsebureauer - få overblikket ved at udfylde nedenstående formular: 

 

 

Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Vores brugere har fundet de 10 bedste apps til ferien, så du slipper for at lede efter dem selv.

10 bedste apps til ferien