Rejser til Marrakech fra Hamborg Lufthavn

Læs her om rejser til Marrakech fra Hamborg. Marrakech er Marokkos fjerde størst by, men bliver betragtet som en af de 4 traditionelle hovedsæder ved foden af Atlasbjergene.  Marrakech har omkring 930.000 indbyggere. Byen ligger inde i landet og har året rundt et dejligt klima.  Marokko og Marrakech er en time efter vores tidsregning.  I flyver til Marrakech Menara Lufthavn.

Rejser_til_Marrakech.jpg

Søg efter rejser til Marokko

Søg blandt alle udbudte rejser til Marokko fra Hamborg med de tyske rejsebureauer her.

 

 

Byen Marrakech

Marrakech er simpelthen eventyrernes by.  En stor ringmur danner rammen om Marrakech. Byen kan virke kaotisk med sine basarer og snoede gader, men den er farverig, spændende og eventyragtig. 

Marrakech er en gammel by med en lang historie, men samtidig en super moderne by med gode shoppingmuligheder, trendy mode samt gode caféer og restauranter, hvor I vil spise godt, men billigt. 

Byen har et stort torv, som er byens centrum og hedder Djema al-Fna.  Her vil I nok se spåkoner, slangetæmmere, tandlæger, forretningsfolk, akrobater,  gademusikanter, forfattere og malere i en stor samlet flok. Her kan I virkelig få tiden til at gå bare ved at studere livet, charmen og den mangfoldige kultur. 

Den gamle bydel må I heller ikke gå glip af.  Den kaldes Medianen og er meget charmerende og har et hav af små stræder og torve.  Overalt i Marrakech vil I også bemærke alle de forskellige dufte af mad fra Streetfood boderne, krydderier og parfume.  Sanserne kommer på overarbejde i denne skønne by. 

 

Hvad skal I se når I er i Marrakech

Der er så meget at se i Marrakech. Først og fremmest skal I have tid til at opleve charmen og stemningen.  Bazarerne er naturligvis et must, men også en gåtur i den gamle bydel med kunstnerne og gøglere og giv jer tid til at nyde en kop kaffe på en af de mange cafeer.  De flotte gamle bygninger er meget anderledes, end noget vi ser på vores breddegrader.  

Medinaen i den gammel bydel og Djemaa el Fna-torvet er noget af det mest besøgte og populære blandt turister og Skov Rejsers kunder.  Ali Ben Youssef-madrasaen er en koranskole, som er et besøg værd. Det er nn ufattelig smuk bygning, som er dekoreret med mosaikker og fine udskæringer. 

Når I er i Marrakech er det næsten et must at se en Moské. Koutoubia-moskeén og minaretten er en af de bedst besøgte. Den bruges som pejlemærke, når man går rundt i Medinaen. Den ses overalt. 

Har I lyst og mulighed for at tage lidt væk fra Marrakech kan vi anbefale en tur til  Atlas-bjergene. Det er en dagstur. Det skulle være noget af det smukkeste med smukke bjerge og vandfald.  Book eventuelt turen hjemmefra og få en god guide med.  Guiderne får som regel rigtig gode anmeldelser og gør turen mere interessant. 

 

 

Hotellerne i Marrakech

Der er et bredt udvalg fra små hyggelige hoteller til store luksus hoteller, hvoraf flere tilbyder all inclusive konceptet. Mange har swimmingpools, da Marrakech ligger inde i landet. 

Brug vores Smiley ordning, som I finder på alle vores tilbud og tjek eventuelt også hotellet via tripadvisor.dk

MAROKKO WEATHER

 

Se en video om rejser til Marrakech