Rejser til Punta Cana med afgang fra Hamborg Lufthavn

Drømmer du om at opleve paradise? Hvis ja, så anbefaler SkovRejser.dk dig at tage et lille smut forbi Punta Cana i Den Dominikanske Republik med afgang fra Hamborg Lufthavn. 

Punta Cana ligger ved Den Dominikanske Republiks østkyst. Hele østkysten byder rejsende velkommen til 160 km strande, der er kåret til at være nogle af verdens bedste samt et hav af nogle af Caribiens mest luksuriøse hoteller. Punta Carna området strækker sig fra Uvero alto til Cap Cana med en radius af 50 km langs østkysten. Punta Cana er mødestedet for atlanterhavet og det caribiske hav i øst. 

Punta Cana henvender sig til turister, som ønsker at slappe af, nyde tilværelsen i skyggen af palmerne, spille golf og prøve forskellige vandaktiviteter såsom at svømme med delpiner, hajer og rokker. Punta Cana er en destination for hele familien. Hotellerne langs kysten har børnevenlige faciliteter såsom legepladser og børnelege. De fleste hoteller langs østkysten er all-Inclusive hoteller, så man har alt, hvad man behøver på nær hånd.

Hotelområderne er indrettet som små byer, der udbyder alt, hvad man kan tænke på. Dog hvis man ønsker sig at tage en tur igennem den tropiske regnskov eller for eksempel svømme i en af de 11 laguner i Ojos Ecological Park, så er det muligt at kontakte sit hotel om hjælp til planlægning og muligvis bookning af turer. Hotellernes personale står klar til at gøre din ferie perfekt! 

Punta Cana er en turistdestination, som kan mætte hele familien behov. Om det så er vandplaskeri i de tyrkisblå bølger, gåturer i den tropiske regnskov, lokal kultur, skubbe sine personlige grænser og tage en svømmetur med nogle af havets dyr,  læse en bog i skyggen af palmerne eller om det er at mærke de fineste sandkorn imellem tæerne. Punta Cana har alt, hvad hjertet begærer!

Rejser til Den Dominikanske Republikk fra Hamborg Lufthavn strand.webp

Søg efter rejser til Punta Cana med afgang fra Hamborg Lufthavn

Er du også overbevist om at Punta Cana i Den Dominikanske Republik, som er en ø befindende i det caribiske øhav, er dit næste rejseeventyr, men du mangler at se hvad sådan en rejse kan koste, så kan du søge efter rejser til Punta Cana vha. nedenstående knap "find din drømmerejse": 

Strandene i Punta Cana

Punta Cana er kendt for sine fine strande. De er kåret som nogle af verdens flotteste strande. Strandene består af palmer, fine små lyse sandkorn og tyrkisblåt hav, som er roligt, så hele familien kan boltre sig i havet. Strandene er ligesom man ser på et postkort - bortset fra de er virklige. 

Punta Cana har 9 strande, som man ikke må snyde sig selv for at opleve. De hedder Punta Cana, Juanillo, Cabeza de Toro, Playa Blanca, Arena Gorda, Bávaro, Macao, El Cortecito og Uvero Alto, som er Punta Canas mest nordlige strand.

Ved de fleste strande ligger der hoteller i baggrunden, som man kan besøge og gøre brug af deres faciliteter (mod betaling). Dog er de fleste hoteller, som man finder i punta Cana all-inclusive, så man spiser oftest på eget hotel. 

Mange hoteller og private selskaber tilbyder turister forskellige aktiviter såsom at sejle med en båd med glas bund, så man kan observere havbundens liv, sejle med catamaran, så man fx kan opleve solnedgangen til søs, fisketurer, snorkling, scubadykning og vandtaxier, så man kan sejle til et andet hotel istedet for at gå langs stranden. Udover det er der også for eksempel volleyball, kajakker og windsurfing. Det skal også nævnes, at hele familien kan tage en svømmetur med delfiner, hajer, rokker og søløver, hvis man er interesseret.

Snyd dog ikke familien for at opleve en solopgang eller solnedgang på strandene. Det er et syn, man ikke sådan lige glemmer.  

Top attraktioner for hele familien i Punta Cana 

Når man lander på Den Dominikanske Republik, vil man blive mødt af en autentisk lokal stemning, en varmbrise og folk dansende merengue. Der er attraktioner for hele familien i Punta Cana. Ligemeget om man skal ligge på stranden og nyde livet, spille golf, boltre sig i havet eller ud at opleve naturen. 

Hvis man efter nogle dage, har prøvet alt hvad man fristes af ved strandene og man trænger til, at der skal ske lidt mere, så anbefaler SkovRejser.dk familier, der rejser til Punta Cana med afgang fra Hamborg Lufthavn, at besøge: 

  • Bávaro Adventure Park, som er en tropisk jungle, hvor man kan klatre, prøve bungy jumping, køre på segways eller mountain bikes, zipline igennem trætoppene og mange andre adrenalin vækkende aktiviteter. 
  • Punta Cana Underwater Park, hvilket er et museum, der ligger ved Playa Blanca strande, som har placeret 20 skulpturer under vandoverfladen for at introducere turister til taíno kulturen.  
  • Vandlandet Memories Splash Punta Cana.
  • Forlystelsesparken the Flintstones.
  • Manatí Park er en park, hvor man kan opleve dyr såsom fugle, delfiner, krybdyr og dansende heste. Man kan også svømme med delfiner i parken eller se et af parkens mange shows. 

PUNTA CANA WEATHER

Kort over Punta Cana i Den Dominikanske Republik

 

Video om rejser til Punta Cana i Den Dominikanske Republik