Bali

Rejser til Bali

Bali er en helt fantastisk dejlig ø i Indonesien. Øen har cirka 4 mill indbyggere og den er let at komme rundt på. 

Bali er en paradisø, og I vil få en rejseoplevelse helt ud over det sædvanlige. I vil se storslåede ris-marker, floder, vulkaner og de smukkeste vandfald, templer, sandstrande efter sandstrande og ikke mindst en anderledes og spændende kultur.

Hovedstaden er Denpasar og ligger på den sydlige del af øen. Her har I mulighed for at shoppe og der er flere store shoppingcentrer. 

Charterrejser til Bali fra Hamborg Lufthavn-3.webp 

Klima

Der er altid dejligt vejr på Bali. Varmt, men også fugtigt. Temperaturen er som regel omkring de 30 grader og lidt mindre om natten. Den tørre periode er fra april til oktober og her er luftfugtigheden ganske fornuftig. Regntiden MONSUNEN er fra november til sidst i marts. Her kan det regne meget voldsomt ind i mellem. Temperaturen er dog stadig fin.  

BALI WEATHER

Befolkning

I vil møde den sødeste og mest imødekommende befolkning, I kan tænke. De er meget arbejdsomme, men de lader til ikke at have samme stress som os i vesten. De lever fredfyldt og dyrker stille og roligt deres religion. Et meget harmonisk folkefærd. Balineserne tror på reinkarnation og måske derfor lever de fredfyldt og vil gøre meget godt for andre måske i håbet om at få et bedre liv efter dette. 

Hvor bor man:

Rigtig mange tager sydpå til badebyen Sanur. Her finder i dejlige strande, en god by med lokale restauranter og spændende butikker. 

Kuta Beach er der mere fest og farver. Her kan I også surfe da bølgerne her er perfekte til den slags men også mere rolige badestrande findes her. 

Er I til helt rolige omgivelser kan I tage nordpå til Lovina Beach, hvor I finder sorte sandstrande. Tæt på kysten er koralrevet, der jo naturligvis giver gode muligheder for at snorkle eller dykke. Her er der også delfiner og mange slags vandsport kan dyrkes her.

Ovennævnte informationer er uden ansvar for SkovRejser.dk. Informationer er søgt i bøger og på nettet. 

Fakta om rejser til Bali fra Hamborg Lufthavn 

  • Tidsforskel: Bali er 7 time bag Danmark (GMT +08:00). 
  • Hovedstad: Denpasar. 
  • Sprog: Bahasa indonesia og balinesisk. Dog engelsk er ved at blive mere udbredt i turistområderne.  
  • Største religion: Hinduisme.
  • Valuta: Indonesiske rupier. 1000 RP svarer til 0,50 danske kroner. Medbring dog internationale kreditkort. 
  • Pas og visum: visumfri i 90 dage så længe passet er gyldigt 6 måneder efter endt ophold. Tjek eventuelt udenrigsministriets hjemmeside for yderligere information. 
  • Elektricitet: Der benyttes 220V på Bali, dog er det nødvendigt med en adapter. 
  • Drikkepenge: Det er en kutyme at give nogle penge efter endt service. 
  • Nødhjælp: Ring 112 for nødhjælp.
  • Sundhedsmæssige forholdsregler: Vaccine anbefales ved indrejse til Bali. Yderligere information kan findes på statens serum instituts hjemmeside. Vand anbefales at drikke fra flaske.

Søg på vores rejser til Bali

Søg her blandt alle vores charterrejser til Bali. Vi lister alle de tyske rejsebureauers priser, så du nemt kan finde det bedste valg ud fra dine rejsekriterier. Dvs. vores rejser til Bali er samme pris, som hvis du køber direkte via det tyske rejsebureau. God søgelyst.