Lübeck Lufthavn

Lübeck Lufthavn er en nem lufthavn at komme til med gode parkeringsmuligheder. Lubeck Lufthavn ligger tættere på Danmark end Hamborg Lufthavn og lufthavnen er i vækst.  

 Parkering og Lufthavnshoteller

Butikker og Restauranter

I Lübeck Lufthavn kan du shoppe toldfrit  i Take & Off Shop og spare op til 40 % på alt lige fra parfume, solbriller, ure, håndtasker og smykker. Derudover har de også “Specials”, som er ekstra gode tilbud, du ikke må gå glip af.

Derudover er der Sweets & Goods Bistroen, hvor man har mulighed for at “tanke op” inden eller efter din rejse, enten med et lækkert måltid eller bare en god kop kaffe med kage.

Ankomst med tog

Lübeck Lufthavn har gjort det nemt at komme dertil med tog. Du kommer til lufthavnen via strækningen Lübeck-Lüneburg, som går fra Lübeck hovedbanegård hver time. Billetpris fra Lübeck hovedbanegård til Lübeck lufthavn: €3,00 ~ 22 kr. Efter du er kommet til togstationen i Lübeck Lufthavn er der 300 meter til terminalen. En elevator, med store glasruder, hjælper dig op og ned ad trapperne. 

- Bestilling af togbillet

Du kan bestille dine billetter online ved DSB udland, og du kan måske endda være heldig at finde rigtig billige billetter ved DSB Orange udland. 

Klik her for at gå til rejsebestilling ved DSB udland Klik her for at gå til rejsebestilling ved DSB Orange udland

- TIP til togbillet

Mange tyske rejsebureauer har "Kostenlos bahn ticket", hvor du gratis kan rejse med DB Bahn (det tyske svar på DSB). Dvs. at toget er gratis, efter du er kommet ind i Tyskland.

Hvis dette er inkluderet, så står det i det materiale, du får tilsendt fra dit tyske rejsebureau.

Ankomst med bil

Lbeck_lufthavn_fra_punkt_A_til_B.png

TIP: Overvej om det kan betale sig for dig at benytte dig af en færgerute fra Danmark ind i Tyskland. 

- På motorvejen

Motorvej_Lbeck_lufthavn.png

Der er heldigvis gode forbindelser til Lübeck Lufthavn. Følg skiltningen på motorvej A1 og A20 og drej af ved afkørsel "Lübeck-Süd", hvorefter der er skiltning hele vejen mod Lübeck lufthavn.

Eksempel: Hvis du kommer fra Jylland og midt-nord Fyn


Vis stort kort

Lav din egen rutevejledning her

Eksempel: Hvis du kommer fra Sydfyn


Vis stort kort

Lav din egen rutevejledning her

Eksempel: Hvis du kommer fra Sjælland


Vis stort kort

Lav din egen rutevejledning her