Kahya, Alanya, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

Hotel Kahya er placeret lige ved Kleopatra stranden, som er en af Tyrkiets mest populære strande på grund af den rene sandbund. Kleopatra stranden er kåret som den 6. bedste i Europa. Stranden er næsten uden sten og klipper. Dog skal man være opmærksom på, at det hurtigt bliver dybt, når man plasker rundt i det lækre hav. 

Hotel Kahya ligger lige i Alanya, så der er ikke langt til shopping, barer og restauranter. 

Alanyas lufthavn ligger 124 km væk og  40 km fra Gazipasa lufthavnen. Hotellet hjælper gerne med at arrangere transport frem og tilbage til lufthaven. 

Nogle af Alanyas største turistattraktioner kan nåes indenfor 5 km fra hotellet. 
Man kan blandt andet opleve The Red Tower, som er en kendt attraktion i Tyrkiet ligger 5 km væk eller det gamle slot i Alanya, som er placeret 1,3 km fra Hotel Kahya. 
Hvis man vil opleve imponernede natur, er Damlatas grotterne et besøg værd. Det er en drypstenshule, der blev fundet i 1948, men som formodes at være blevet formet 10.000-15.000 år f.Kr. Damlatas grotten ligger 450 m væk fra hotellet. 
Hvis hele familien trænger til at mærke adrenalinen pumpe, kan man besøge Alanya Aquapark, hvor man let kan få hele dagen til at gå. Alanya Aquapark er placeret 350 m væk fra Hotel Kahya. Ellers kan man besøge Alanya Lunapark, som er en forlystelsespark, der ligger 2,5 km væk fra hotellet. 

Hotellets faciliteter

Hotellet har 247 værelser, 6 etager og 6 elevatorer.  I de komfortabelt møblerede enkeltværelser i udhuset er der aircondition, minibar, telefon, satellit-tv, pengeskab, bad / toilet og hårtørrer.

Værelserne i hovedbygningen er lidt større og kan beboes af 3 voksne + 1 barn.

Betalingsmetode

MasterCard, Visa.

Sport

Mod betaling: billard på hotellet. Public sportscenter med en bred vifte af muligheder (f.eks tennis, basketball, fodbold, volleyball) ligger i nærheden. Forskellige former for vandsport på stranden af lokale udbydere.

Fitness og Wellness: mod ekstra gebyr: sauna og dampbad samt massage og behandlinger i hotellets spa.

 

For børn

Formiddag og eftermiddag er der miniklub for børn i alderen 4-12 år (ca. 15.05.-15.09.) Med understøttelse af flere sprog. Separat børnepool.

All inclusive omfatter

Mad og drikke: Morgenmadsbuffet. Til frokost og middag kan gæsterne nyde en varieret buffet med et udvalg af varme og kolde retter. Kaffe, te og kager fra kl. 15:00 til 16:00. Lokale alkoholiske og ikke alkoholiske drikkevarer fra kl. 10:00-24:00 i hotel baren.

Fitness og Wellness: Lille fitnessrum med cardio og toning udstyr.
Underholdning: mange restauranter, barer og natklubber inden for gåafstand (i centrum af Alanya).

Mere information om rejser til Alanya

Hvis du finder hotellet Kahya interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Alanya, og læse mere om den Tyrkiske by ved at følge linket.

Læs mere om Alanya

Find din rejse til Kahya her

Hvis valget er faldet på Kahya, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Kahya ved at udfylde formularen herover.