Ibiza

Rejser til Ibiza

Læs om rejser til Ibiza fra Hamborg her. Ibiza øen er en del af de Baleariske Øer i den spanske ø-gruppe i Middelhavet. med 132.000 indbyggere.

Ibiza er kendt for et trendy forlystelsesliv, modebutikker, sommerfester og masser af diskoteker. Men Ibiza er meget andet, den har nogle skønne familievenlige strande, dejlige resorts og familiehoteller.  Oplev også den smukke natur, lej en bil og kør øen rundt.

Charterrejser fra Hamborg Lufthavn til Ibiza.webp

Søg efter rejser til Ibiza

Er du inspireret og har lyst til at vide hvor meget det koster at rejse til Ibiza? Få overblikket over alle vores rejser til Ibiza fra Hamborg Lufthavn med alle de tyske rejsebureauer. Spar 20-40% her.

 

Byerne på Ibiza

Er man til storbyatmosfære og forlystelsesliv er Ibiza by et godt bud, her kan man samtidig få mange kulturoplevelser. Gå en tur i den gamle bydel med de mange seværdigheder i de små hyggelige stræder, eller besøg byens museer,  som spænder fra nutidig kunst, til arkæologiske fund. Der er virkelig noget for enhver smag.

Sant Antoni de Portmany er en badeby med stranden og vandsportsaktiviteterne som omdrejningspunkt,  der er en skøn strandpromenade og mange udflugtsbåde ligger til ved byen.

 

Fakta om rejser til Ibiza fra Hamborg Lufthavn 

 • Tidsforskel: Ibiza er på samme tidszone som Danmark (GMT +01:00). Lanzarote har sommer-og vintertid. 
 • Hovedstad: Ibiza. 
 • Sprog: Spansk og catalansk, men engelsk er ved at blive mere udbredt.  
 • Største religion: Romersk Katolske.
 • Valuta: Euro benyttes. Medbring dog internationale kreditkort. 
 • Pas og visum: visumfri i 90 dage så længe passet er gyldigt under opholdet. Tjek eventuelt udenrigsministriets hjemmeside for yderligere information. 
 • Elektricitet: Der benyttes 220V på Ibiza og samme type stik som i Danmark. 
 • Drikkepenge: Det er en kutyme at give nogle euro efter endt service. 
 • Nødhjælp: Ring 112 for nødhjælp. 
 • Sundhedsmæssige forholdsregler: Vaccine anbefales ved indrejse til Ibiza. Yderligere information kan findes på statens serum instituts hjemmeside. Vand anbefales at drikke fra flaske.
 • Aldersgrænse for indtagning af alkohol: 18 år gammel. 

Vejret på Ibiza

 

IBIZA WEATHER

Overstående widget viser det nuværende vejr på Gran Canaria.

Ibiza er en spansk ø, der ligger i Middelhavet. Øen er kendt for at have varme og tørre somre samt køligere og milde vintre.

Sommeren på Ibiza strækker sig fra juni-september. Hvis man ikke er alt for meget til ekstrem varme dage, så skal man nok rejse sidst på sommersæsonen, da solens varme og stråler er stærke i løbet af sommeren, specielt i juli. På grund af øens placering i Middelhavet bliver Ibiza nedkølet lidt om eftermiddagen, da en kølende havvind vil strømme indover øen.

I løbet af sommeren på Ibiza kan man opleve at savnet regn, for man kan gå et par måneder uden regn - regnen kommer først sidst på sommersæsonen og i efteråret.

 Efteråret på Ibiza falder i grader. Oktober er godt 22-23 grader, men også årets mest regn- og stormfulde måned. Man vil opleve, at når man runder november, så falder graderne til ca. 18 grader og 10 grader om natten.

Vinteren på Ibiza er koldere. Den gennemsnitlige temperatur ligger på ca. 11 grader om dagen.

I vinterperioden vil man opleve regn og storme, som kan vare ved et par dage. 

Foråret på Ibiza kan også være regnfuld, men knap så slem som efteråret og vinteren. Dog begynder temperaturene at stige i marts-april. I marts måned har man ca. 17-18 grader, men når man går ind i maj har man 21 grader.

Du kan få indblik i de gennemsnitlige temperaturer for din ønsket rejseperiode ved at trykke her

Video om rejser til Ibiza