Vinterferie med afrejse fra Hamborg Lufthavn

Vi sætter her fokus på Gran Canaria og Tenerife. Bestil din rejse til vinterferien fra Hamborg Lufthavn med de tyske rejsebureauer. Skov Rejser anbefaler de kilometerlange hvide sandstrande og det azurblå Atlanterhav ved de Kanariske øer.  


Vinterferie charterrejser

Mange spørger os hvor det er bedst at tage hen på sine charterrejser når det er tid til sin vinterferie. Vi har sat fokus på to af vores mest sælgende vinterferie charterrejser, Gran Canaria og Tenerife, men det er klart at vi også kan anbefale andre, som f.eks: 

Kap Verde

Hurghada rejser

Sharm El Sheik rejser 

Den Dominikanske Republik rejser

Cuba rejser


Gran Canaria

Tenerife.png

Gran Canaria er den tredjestørste ø i den Kanariske øgruppe. På øen ses en dramatisk variation af terræn, der spænder fra det grønne nord til bjerge og ørken i syd. Bliver en hel feries solbadning for trivielt er det derfor oplagt at bruge noget af ferien  på egne hjul, hvor I kommer rundt og udforsker mangfoldigheden i landskabet. 

Læs mere om Gran Canaria på SkovRejser.dk og bestil din vinterferie nu.
  


Tenerife

Gran_Canaria_Skov_Rejser.png

Vulkanøen Tenerife er den største og bedst kendte Kanariske ø. Øen byder foruden badeferie på 350km smuk kyststrækning, tropiske skove og Spaniens højeste bjerg, eller rettere sagt vulkan, Pico del Teide, som er 3718m højt og omgivet af månelandskab. 

Læs mere om Tenerife på SkovRejser.dk og bestil din vinterferie nu.