Skov Rejser

Skov Rejser er Danmarks moderne markedsføringsbureau for tyske rejsebureauer. Skov Rejser står for en sund økonomi, god service og velordnede forhold. Vores styrke er vores stærke internationale samarbejdspartnere der sikrer dig en ferie i særklasse til yderst fornuftige priser og har du brug for hjælp - så støtter vi dig hele vejen igennem.

Skov Rejser udbyder rejser, via tyske rejsebureauer, fra:

Hamborg Lufthavn

 

Samme pris

Du betaler ikke ekstra for din rejse ved at benytte Skov Rejser. Vi modtager et mindre markedsføringstilskud fra vor tyske samarbejdspartner.  Til gengæld tilbyder vi vores support fra start til slut. 

Fleksibel rejselængde

Hos Skov Rejser bryder vi med de vante regler om at du skal vælge hele uger – her kan du selv vælge antal rejsedage, ligesom man rejser alle dage hele året hos de tyske lufthavne. Derimod har de danske rejsebureauer typisk kun 1-2 afrejser om ugen.

Undgå prisstigningerne i den danske industriferie

Hvis I er en børnefamilie kan I glæde jer over, at de tyske rejsebureauer ikke har de samme prisstigninger i industriferierne som de danske rejsebureauer, der har afrejse fra danske lufthavne. Dette gør, at du ikke behøver at tage dine børn ud af skolen for at komme billigt på ferie.

Varme hilsner,

underskrift.jpg             Underskrift_Carsten_Aaby_web.png

Henrik Skov, Partner Skov Rejser           Carsten Aaby, Partner Skov Rejser 

 

Vision

The three forces 

  1. Markedsfører billige charterrejser via tyske aktører, for danskere. 
  2. Co2 neutrale rejser inden 2017
  3. Det skal være nemt og sikkert at bestille en rejse.