Sunprime Numa Beach, Avsallar, Tyrkiet

Lokation

Hotellet ligger lige ned til en dejlig sandstrand og kun 2 km fra byen Avsallar, hvor du finder både butikker og restauranter. Der er mulighed for at tage taxi eller minibus ind til Avsallar. Fra hotellet er der 22  km til hovedstaden Alanya. Antalya lufthavn ligger 105 km fra hotellet og Gazipaşa lufthavn er 65 km væk.

Faciliteter

Sunprime Numa Beach tilbyder i alt 204 værelser fordelt på seks etager. Der er henholdsvis 199 standardværelser, 2 handicapværelser og 3 suiter. Hotellet har en a la carte-restaurant,  derudover er der en Pool Bar, en Lobby Bar og en Beach Bar, som gæsterne kan benytte sig af. Der er også både frisør og indkøbsmuligheder på hotellet.

I lobbyen finder man en reception, elevatorer, siddepladser og et tv-hjørne. Der er spa- og wellnessområde, samt en opvarmet, indendørs pool. Udendørsarealerne inkluderer yderligere 2 swimmingpools, parasoller, liggestole samt håndklæder til brug ved poolen.

Værelser

Værelserne er indrettet i moderne design, og der er tænkt på komforten for gæsterne. De er udstyret med føntørrer, badekåber, satellit-tv med musikkanaler, pengeskab, minibar, telefon, trådløst internet og udstyr til at lave te/kaffe. Desuden er der aircondition og balkon på værelserne.

Sport/underholdning

Du kan nyde en masse forskellige aktiviteter sammen med din familie på dette hotel. Foruden en udendørs pool er der også en pool på taget. Der er tv-rum, shoppingcenter, professionelt fitnesscenter og vand-aerobics i løbet af dagen. Hotellets spa indeholder både sauna, dampbad, tyrkisk bad, og der er mulighed for at få massage samt ansigtsbehandling. Sidst men ikke mindst kan du nyde livemusik hver aften samt danseshows to gange om ugen.

Mad og drikke

Det er muligt at bestille morgenmad, frokost, aftensmad eller all inclusive. Derudover tilbyder hotellet også snacks. Der er både mulighed for at få alkoholiske drikke samt alkohol-fri drikkelse.

All Inclusive omfatter følgende:
Morgenmad, frokost og aftensmad (buffet), snacks i løbet af dagen, kaffe og kage om eftermiddagen, suppe ved midnat, alkoholiske samt alkoholfri drikkevarer fra kl. 10-24 hver dag,  adgang til fitnesscenter og aftenunderholdning, 

Betaling
Alle internationale kreditkort kan bruges til betaling, heriblandt VISA og MasterCard.

Find rejsen til Sunprime Numa Beach her

Hvis valget er faldet på Sunprime Numa Beach, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se videoen nedenfor om Sunprime Numa Beach, Tyrkiet Se nedenstående video for at få en forsmag på hotellets pools, værelser, strand, spa-, wellness- og fitness-faciliteter, omgivelser, aktiviteter og meget andet.