IFA Beach, Gran Canaria

Lokation

Dette smukke strandhotel ligger direkte ved San Augustins dejlige strand med det mørke sand. Moderne indkøbs- og forlystelsescentrum samt talrige restauranter, barer, pubber og diskoteker ligger kun 800 m væk, og der er ca. 2500 m til Playa del Ingles’ pulserende bymidte. Hvis man ikke vil gå, ligger der et busstoppested 150 m fra hotellet.

Faciliteter

Hotellets hovedbygning er på syv etager og med i alt 210 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevatorer. Derudover findes der to barer og to klimatiserede restauranter med ikke-ryger afdeling og børnestole. Til sidst skal det nævnes der er internetterminal (mod betaling) og en parkeringsplads.

Værelser

Hotellet har seks forskellige værelsetyper. Double standard, double standard view, double deluxe view, junior suite, senior suite og double standard adapted.

Værelserne er med to senge, bord, to stole, satellite TV, Telefon, Minibar, badeværelse med bruser og toilet. Der er mulighed for trådløst netværk, dette koster dog ekstra.

Sport/underholdning

Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets to swimmingpools, der begge er opvarmede og har integreret børnebassin. Hotellet har også en solterrasse med liggestole og parasoller samt en jacuzzi. På stranden er der mulighed for at spille beachvolley samt for at dykke i den nærliggende IFA Club. 

Hvis du er sportsglad, er der mulighed for bordtennis, tennis, billard/snooker samt boccia. Bare ca. 6 km fra hotellet er der golfbane, hvor der er rig mulighed for at slappe af og hygge sig.

Måltider

Som gæst på hotellet har du mulighed for at spise flere steder, alle mulighederne bliver beskrevet nedenfor.

Atlántico bar
Ved siden af poolen ligger Atlanticos bar, som tilbyder en smuk udsigt udover vandet, hvis du vil nyde udsigten mens du spiser, tilbyder baren også middagsmad, aftensmad og drinks.

Foyer-bar
Hotellet har også en anden bar, der ligger i foyen. Baren tilbyder snacks og drinks.

Hovedrestaurant
Morgenmad, middagsmad og aftensmad bliver serveret i hovedrestauranten,  som tilbyder forskelligt internationalt mad.

Betaling

American Express, Visakort, MasterCard og Diners Club accepteres som betalingsmiddel.

 

Find rejsen til IFA Beach Hotel her

Hvis valget er faldet på IFA Beach Hotel, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video fra 2014, for at få en forsmag på hotellets restauranter, spa-og wellness faciliteter, pools, aktiviteter, strand og meget andet.