Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa, Korfu, Grækenland

Lokation

Hotellet er beliggende ved Ermones strand, med udsigt til en fredelig havbugt, på den vestlige del af Korfu. Korfu lufthavn og by er kun 17 km væk. Her finder du både den smukke gamle bydel, butikker og en masse andre underholdningsmuligheder.

Det nærmeste busstoppested ligger lige uden for hotellet.

Faciliteter

Hotellet råder over 267 værelser, døgnåben reception, elevator til de øvrige etager samt frisørsalon, tv-stue og et spillelokale. Herudover finder du også en café, en bar, en restaurant, minimarked, WiFi og mulighed for at leje cykler.

Hotellet råder over 2 pools, hvoraf den ene er udendørs og tilbyder liggestole, parasoller og badehåndklæder uden gebyr.

Værelser

Alle værelser er udstyret med eget badværelse med brusebad, badekåber, tøfler og føntørrer, dobbeltseng, altan eller terrasse, mini-køleskab, minibar, te/kaffe-udstyr, espressomaskine, satellit-tv, telefon, WiFi og aircondition. Nogle værelser har separat stue og privat pool.

Sport/underholdning

Hotellet tilbyder en lang række aktivitetsmuligheder, såsom tennis, volleball, petanque, dart, bordtennis, aerobic og golf.

Spa-centeret indeholder indendørs opvarmet swimminpool, boblebad, sauna, dampbad og mulighed for at få massage og spa-behandlinger. Der er også et fitness-studie, hvis man ønsker at træne på ferien.

Måltider

Alle måltider serveres som buffet, nogle kan dog bestilles à la carte. Der kan bestilles all inclusive, som inkluderer:

Morgente: kl. 06.00-07.00
Morgenmadsbuffet: kl. 7.00 - 10.30
Sen morgenmadsbuffet: kl. 10.30 - 11.30

Frokostbuffet: kl. 13.00 - 14.30

Kaffe og te: kl. 16.30 - 17.30

Aftensmad buffet: kl. 19.00 - 21.30

Snacks og is: kl. 10.00 - 18.00
Midnatssnacks: kl. 22.00 - 01.00

Alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer: kl. 10.00 - 24.00

Betaling

VISA, MasterCard og American Express accepteres som betaling.

Rejs til Sensimar Grand Mediterraneo Resort & Spa her

Hvis valget er faldet på Sensimar Grand Mediterraneo Resort & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.