Sheraton Miramar Resort, El Gouna, Egypten

Hotellet er af et af de højeste standarder, som er beliggende direkte til stranden. Værelserne er sprædt ud over flere øre, som er forbundet med broer. 

På hotellet findes et stort poolområde med liggestole, snackbarer og aktiviteter.

Aktiviteter

Hotellet er velegnet til børnefamilier; For børnene tilbyder hotellet en børneklub samt spillerum og legeplads. Derudover kan man opleve et større fitnesscenter og spa med dampbad samt aftenunderholdning. 

Mod betaling kan man også benytte internet på alle værelser samt fællesområder. 

Hotellets restauranter

Foruden snackbarene ved poolområdet, råder hotellet over en buffetrestaurant samt to a la carte-restautranter. Hotellet tilbyder morgenmadsbuffet og halvpension.

Hotellets værelser

Dobbeltværelserne er på ca. 32 m2 og har alle med aircondition samt balkon eller terrasse med udsigt ud mod havet eller poolområdet. 

Mere information om rejser til Egypten

Hvis du finder hotellet Sheraton Miramar Resort interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Egypten, og læse mere om det spændende land ved at følge linket.

Læs mere om Egypten

Find din rejse til Sherat Miramar Resort her

Hvis valget er faldet på Sherat Miramar Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se videoen om Sheraton Miramar Resort herunder, hvor der bliver vist hotellets træningsrum, værelser, foye, go-kart bane, strand, restaurant, pool og meget andet.