Sheraton Miramar Resort, El Gouna, Egypten

Hotellet er en del af hotelkæden Sheraton og er senest blevet renoveret i 2022. Hotellet er beliggende direkte ved stranden. Værelserne er spredt ud over flere øer, som er forbundet med broer. På hotellet findes et stort poolområde med liggestole, snackbarer og aktiviteter.

Hotellet er kørestolsvenligt med brusere uden kant, døre der er 90 cm brede og parkeringsservice for kørestolsbrugere. Samt at der er adgang til strandbaren med en kørestol.

Der er gratis benyttelse af liggestole og parasoller på stranden, samt badehåndklæder. Samt gratis WIFI til alle gæster.

Der er 30-40 km til nærmeste lufthavn (Hurghada).

Aktiviteter

Hotellet er velegnet til børnefamilier; For børnene tilbyder hotellet en børneklub samt spillerum og legeplads. Derudover kan man opleve et større fitnesscenter og spa med dampbad samt aftenunderholdning. 

Mod ekstra betaling er der mulighed for et bredt udvalg af aktiviteter og sportsgrene: Safari, Squash, Tennis, Paddle-tennis, Golf, Fiskeri, Ridning, Billiard, Cykel/ mountainbike, Sejlads, Dykning, Snorkling, Surfing, Vandcykel, Kitesurfing, Kano, Kajak, Sejle katamaran, Sejle bananbåd, Vindsurfing, Parasiling. Man kan spørge i receptionen for at booke disse aktiviteter.

Man kan gratis benytte sig af følgende aktiviteter: Bordtennis, Dart, Fitness-studie, Boccia, Aerobic, Volleyball, Jogging, Vandaerobic, Beachvolley. Snak med receptionen om hvordan disse aktiviteter kan benyttes.

Hotellets restauranter

Foruden snackbarene ved poolområdet, omfatter hotellet også en bar og tre restauranter, hvor der tilbydes buffet og a la carte-bestillinger. Hotellet tilbyder morgenmadsbuffet, halvpension og All Inclusive. Diæter, glutenfri mad , børnemenuer og veganske retter kan tilberedes ved forespørgsel. Der kan også vælges imellem alkoholholdige drikkevarer.

Hotellets værelser

Der tilbydes et bredt udvalg af værelser, herunder familieværelser. Der er både klimaanlæg og varmeapparater på værelserne. Der tilbydes ekstrasenge og babysenge mod betaling på værelserne. Der er mulighed for at lave kaffe og te på værelserne. Derudover indeholder værelserne strygejern, strygebræt, telefon, satellit-tv, stereoanlæg, WIFI og badekåber.

Mere information om rejser til Egypten

Hvis du finder hotellet Sheraton Miramar Resort interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Egypten, og læse mere om det spændende land ved at følge linket.

Læs mere om Egypten

Find din rejse til Sheraton Miramar Resort her

Hvis valget er faldet på Sheraton Miramar Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.