Riosol Hotel, Puerto Rico på Gran Canaria

Lokation

Hotel Riosol, som er et 3-stjernet hotel, der ligger i byen Puerto Rico, hvilket er en af de mest besøgte destinationer på Gran Canaria for familier. Hotellet er bygget ind i klipperne, så man har en fantastisk udsigt over Puerto Rico og det kanariske øhav i Atlanterhavet.

Stranden, som hedder Amadores, ligger 5 minutters gang fra Hotel Riosol. Lige ved foden af bjerget. Omgivelserne ved Amadores er det oplagte sted at windsurfe, parasaile, dykke og tage på delfin -og hvalsafari med båd. 

Gran Canarias lufthavn ligger ca. 50 km væk fra Hotel Riosol. Hvis ønsket, kan hotellet være belejligt med transport til og fra lufthavnsfaciliteterne. Der er et lokalt centrum indenfor 200 meter fra hotellet, hvor man kan spise og shoppe diverse. Ellers er Shopping Center Puerto Rico indenfor en radius på 1,5 km fra Hotel Riosol, hvor der er god shopping, restauranter og gode barer. 

Faciliteter

Hotel Riosol blev bygget i 1985. Hotellet består af 230 værelser fordelt på 4 etager. 
Hotel Riosol, som er et 3-stjernet hotel, tilbyder deres gæster et hav af faciliteter såsom et poolområde med 3 pools hvoraf den ene er en opvarmet børnepool. Poolområdet består af ferskvandspools, liggestole, parasoller, poolbar og en solterrasse, som giver rig mulighed for at nyde solen. 

Hotellet har en reception, som er døgnåben for hotellets gæster. Hotellets personale står klar til at hjælpe på alle tænkelige måder om det så er bagageopbevaring, hjælp til booking af udflugter samt valutaveksling. Der kan ydes service indenfor sprogene svensk, dansk, norsk, fransk, spansk, engelsk og tysk. 

Gratis Wi-Fi findes i receptionsområdet.  

Derudover har hotellets gæster have, konferrence/festlokale, hotellets eget private supermarket, fitnesslokale, indendørs legerum, diverse brætsspil og fællesrum med TV til rådighed samt vaskning af tøj og massage mod gebyr. Hotellet er kørestolvenligt. Der er elevatorer fordelt ud på hele hotellet.  

Hotel Riosol tilbyder alle gæsterne muligheden for at spise i deres hovedrestaurant, hvor alle dagens måltider vil blive serveret. Hvis man trænger til noget alternativt, kan man nyde et måltid i hotellets bar, Captain Haddock, hvor der også serveres et hav af forskellige cocktails i rolige og hyggelige omgivelser. 

Værelser

På Hotel Riosol findes der 7 forskellige værelse - og lejligheds typer: 

 • Værelse med plads til 2 personer:
 • Værelset er et moderne dekoreret værelse med havudsigt. 1 dobbeltseng, 1 lænestol, køleskab, toaster, TV med 3 kanaler (mod ekstra betaling kan man få 33 mere), sikkerhedsboks og WiFi. Værelset er med balkon og havudsigt. 
 •  
 • Økonomisk lejlighed med 1 soveværelse med plads til 3 personer:
 • Lejligheden er moderne dekoreret med begrænset havudsigt. Der er 2 enkeltsenge, 1 sovesofa, lille køkken samt TV med 3 kanaler (mod ekstra betaling kan man få 33 mere) sikkerhedsboks og WiFi. Lejligheden er med en lille terrasse. 
 •  
 • Standard lejlighed med 1 soveværelse med plads til 4 personer:
 • Lejligheden er moderne dekoreret med havudsigt. Der er 2 enkeltsenge, 2 sovesofa, lille køkken samt TV med 3 kanaler (mod ekstra betaling kan man få 33 mere), sikkerhedsboks og WiFi. Lejligheden er med en lille terrasse med havudsigt. 
 •  
 • Standard lejlighed med 2 soveværelse med plads til 5 personer:
 • Lejligheden er moderne dekoreret med havudsigt. Der er 2 enkeltsenge i hvert soveværelse, 1 sovesofa, 1 lænestol, lille køkken samt TV med 3 kanaler (mod ekstra betaling kan man få 33 mere), sikkerhedsboks og WiFi. Lejligheden er med en lille terrasse med havudsigt. 
 •  
 • Superior lejlighed med 1 soveværelse med plads til 4 personer:
 • Lejligheden er moderne dekoreret med havudsigt. Der er 2 enkeltsenge i soveværelset, 2 sovesofa, lille køkken samt TV, sikkerhedsboks og WiFi. Lejligheden er med en lille terrasse med havudsigt. 
 •  
 • Premium lejlighed med 1 soveværelse:
 • Lejligheden er moderne dekoreret med havudsigt. Der er 2 enkeltsenge i begge soveværelser, 1 sovesofa, 1 lænestol, lille køkken samt TV , sikkerhedsboks, daglig rengøring og Wi-Fi. Lejligheden er med en lille terrasse med havudsigt samt hyggelige havemøbler.
 •  
 • Premium lejlighed med 2 soveværelse med plads til 5 personer:
 • Lejligheden er moderne dekoreret med havudsigt. Der er 2 enkeltsenge i begge soveværelser, 1 sovesofa, 1 lænestol, lille køkken samt TV, sikkerhedsboks, daglig rengøring og Wi-Fi. Lejligheden er med en lille terrasse med havudsigt samt hyggelige havemøbler.
 •  
 • Dog har alle lejlighederne og værelserne det tilfælles, at de hyggeligt indrettede værelser og lejligheder alle er udstyret med eget badeværelse, telefon, lille tekøkken, minibar, safetyboks samt alle værelserne undtagen premium lejlighederne rengøres 5 gange på en uge. Desuden har de alle en altan eller en terrasse med en skøn udsigt. 
 •  

Sport/underholdning
Hotel Riosol tilbyder deres gæster et hav af aktiviteter i løbet af dagen. Lige gyldig om man er barn eller voksen. Familien kan udfordre hinanden i en omgang bordtennis eller bordfodbold. Eller man kan tage et smut forbi legepladsen. Det er kun fantasien, som sætter grænser. 

Hvis man trænger til at bevæge sig og få pulsen op, så har hotellet også et fitnessrum til rådighed. 

Mad og drikke

Man kan arrangere halvpension, men man kan også bestille morgenmad. Alle måltider bliver serveret i form af buffet.  

Betaling

American Express, Visakort, MasterCard og kontanter accepteres.

Find rejsen til Hotel Riosol her

Hvis valget er faldet på Hotel Riosol på Gran Canaria, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets værelser, pools, restauarant og meget andet.