Meder Resort, Kemer, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

Hotellet ligger i Kemer, ca. 250 m fra stranden. (Der kører regelmæssigt busser mellem hotellet og stranden.) Der er ca. 1 km til byen, hvor der indkøbs- og underholdningsmuligheder.

Hotellets indretning

Hotellet har 228 værelser. Ankomsthallen rummer reception, elevator, internethjørne (mod betaling), tv-rum, barer, buffetrestaurant med ikke-ryger-zone og terrasse, a-la-carte-restaurant med tyrkisk og internationalt køkken, butikker, halbad og frisørsalon.

Udendørs

Pool med solterrasse og pool-/snackbar. Gæsterne kan gratis benytte liggestole, parasoller og badehåndklæder.

Hotellets værelser

Værelserne har klimaanlæg, telefon, satellit- tv, radio, minibar, pengeskab og balkon. Badeværelset rummer WC og hårtørrer.

Forplejning

All Inclusive. Alle måltider som buffet, sen morgenmad. I løbet af dagen er der snacks. Om eftermiddagen er der kaffe, the, og kager. Hotellet byder også på midnatssuppe. Lokale alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer fra kl. 10.00-24.00. Én gang om ugen bliver minikøleskabet fyldt op med sodavand.

Gratis sport og underholdning

2 tennisbaner, fodboldbane, beachvolley, bordtennis, dampbad, sauna, fitnesscenter. Aftenunderholdning.

Aktiviteter mod betaling

Billard, wellness, spa, massage, jacuzzi. Lokale udbydere af vandsport.

For børn

Miniklub (4-12 år) og separat børnepool

NB: En babyseng opstilles kun på kundens ønske. Hotellet kan ikke stille en babyseng til rådighed i alle typer værelser.

Mere information om rejser til Tyrkiet

Hvis du finder hotellet Meder Resort interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Tyrkiet, og læse mere om den Tyrkiske by ved at følge linket.

Læs mere om byer i Tyrkiet

Find din rejse til Meder Resort Hotel her

Hvis valget er faldet på Meder Resort Hotel, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Meder Resort Hotel, ved at udfylde ovenstående formular.

Se videoen herunder. Få et overblik over hotellets lobby, værelser, badeværelse, have, strand og meget andet.