Las Gaviotas Suites, Las Gaviotas, Mallorca

Hotellets beliggenhed 

Hotellet er beliggende i ferieområdet Alcudia. Hotellet ligger ca. 100 meter fra den kridhvide og brede strand Playa del Muro. Derudover ligger det også tæt på den historiske S’Albufera National Park hvor man kommer flere årtusinder tilbage i tiden. Derudover ligger Port d’Alcúdias historiske midtby ca. 5 km derfra. Max til 2 voksne og 2 børn. 

Hotellets faciliteter 

Las Gaviotas er et nyrenoveret hotel, hvilket vil sige, at de udbyder nyrenoverede værelser og suiter. Hertil følger egen balkon, fri internet og fladskærms-tv. Man har en snack bar ved poolen hvor man kan få forfriskninger. Hotellet byder på pool, solarium, terrasse og restaunter. 

Værelser 

Hotellet tilbyder 3 forskellige typer værelser: 

Hotellet har 118 suiter på hver 55 m2 
Suite: 
Et stort opholdsrum, som kan deles op i to rum ved hjælp af en skydedør. Selvsagt er der et separat soveværelse. I opholdsrummet findes en sofa, der kan omdannes til en seng. Der er plasma-tv, telefon og en praktisk minibar. Badeværelset rummer bruseniche og føntørrer. Der er forskellige toiletartikler, som gør din ferie endnu mere komfortabel.

Dobbeltværelse: 
Dobbelværelset er forsynet med to adskilte senge.
Badeværelset rummer bruseniche og føntørrer. Der er forskellige toiletartikler.
Der er skrivebord plasma-tv, telefon og en praktisk minibar. Suiten har centralvarme og klimaanlæg og terrasse.

Hotellet har 7 lejligheder på hver 70 m2
Lejlighed: 
Har to separate soveværelser, opholdsrum og tekøkken. En lejlighed er det bedste valg for en familie, som ønsker at tilbringe ferien i afslappet og hyggelig atmosfære. 

For Børn

Børnepool

Aktiviteter

Komplekset har sit eget motionscenter samt spa faciliteter. Hotellet udbyder også massage, men er ikke en gratis ydelse. Derudover har hotellet 2 udendørs pools, hvoraf en adskilt del til børn samt gratis solstole. Hotellet har en masse tilbud til udflugter, samt man kan få 10 % rabat hos Pollensa Golf & Capdepera.

Mere information om rejser til Mallorca

Hvis du finder hotellet Las Gaviotas interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Mallorca, og læse mere om den spændende ø ved at følge linket.

Læs mere om Mallorca

Find din rejse til Las Gaviotas her

Hvis valget er faldet på Las Gaviotas, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Las Gaviotas, ved at udfylde formularen foroven.