Rejse til Jungle Aqua Park, Egypten

Hvis valget er faldet på Jungle Aqua Park, har vi her samlet nogle tilbud fra de fleste tyske rejsebureau med afgang fra Hamborg lufthavn. Find din rejse nedenfor

Jungle Aqua Park, Hurghada, Egypten

Hotellets beliggenhed 

Ferieområdet ligger ca. 900 meter fra havet, men dette er ikke en forhindring, da der går gratis busser dertil. Ved stranden ligger søster hotellet ‘Dana Beach’, hvor all inclusive også indgår. Også her er der gratis liggestole.

Hotellets faciliteter 

Dette ferieområde råder over 800 værelser i moderne indrettede bungalows. Ankomsthallen rummer reception, bank, internetadgang (mod betaling), apotek, lægeservice (mod betaling). Der er en lobbybar og 6 specialrestauranter (middelhavs, orientalsk, asiatisk, mexicansk samt engelsk og tysk). Hotellet har 8 forskellige barer, et diskotek og et amfiteater. Hotellet er kendt for sine 21 swimmingpools og 35 gigantiske vandrutsjebaner. I øvrigt er det også Hurghadas største vandland. Hotellets gæster kan gratis låne strandstole, liggeunderlag, parasoller og badehåndklæder.

Hotellets værelser

Det moderne indrettede bungalowværelse har plads til max 3 voksne. Der er kombineret sove- og opholdsrum samt badeværelse med WC, bruseniche og hårtørrer. Værelset har telefon, satellit-tv, minikøleskab, klimaanlæg samt balkon eller terrasse.

Denne type værelse findes også – i begrænset antal – som low cost værelse. Low cost værelset har samme indretning.

For børn

Der er en miniklub (4-12 år) med aktiviteter, børnediskotek og specielle børnemenuer. 14 specielle vandrutsjebaner for børn.

Aktiviteter

Hotellet byder på en masse sportsaktiviteter som: Vandgymnastik, aerobics, tennis, bordtennis, beachvolley, minifodbold, billard, hesteridning og minigolf. Derudover findes der også underholdning som hovedsageligt består af lokal underholdning, men også natklubber, minidisco for de små og børneklub for børn i alderen 4-12 år.

Ydermere kan man mod betaling komme i fitnesscenter, spa, sauna og jacuzzi. Parken har også en frisør, hvis man synes man trænger til en klipning.

 

Forplejning

All inclusive. Selvom der er mange forskellige restauranter, så indgår all inclusive i dem alle. En af disse buffeter retter sig til de yngste.

Se video om hotellet

I videoen kan du fx. se hotellets vandforlystelser.