H10 Costa Adeje Palace, 4 stjerner, Costa Adeje, Tenerife

H10 Costa Adeje Palace er et skønt familie- og wellnesshotel beliggende direkte ned til strandpromenaden og tæt ved stranden La Enramada. Hotellet har en fantastisk udsigt til havet og det er fuldstændig integreret i omgivelserne på en 32.000 m2 stor grund med et  indbydende og stort poolområde, børneafsnit, wellness- og træningscenter.  Værelserne er moderne indrettede og med balkon eller terrasse. På den gastronomiske side kan du nyde spændende retter med show cooking eller spise i Restaurant Tosca eller i den berømte restaurant El Jable.

Super hotel til en familieferie med strand og hav lige uden for døren og masser af plads til udfoldelser. 

Placering

Ca. 10 minutters gang til stranden.
Indkøbsmuligheder i Costa Adeje.
Ca. 5 km. til Playa las Américanos, (hotellet har shuttle bus).
Afstand til lufthavnen Aeropuerto Reina Sofia ca. 27 km. 

Hotelbeskrivelse

Stort og komfortabelt hotel med i alt 467 værelser fordelt på flere bygninger og etager. Der er reception, elevatorer, 2 restauranter, barer med terrasse, opholdsrum, diskotek, butikker, kiosk, frisør, internethjørne (mod gebyr) og wellnessområde med indendørs swimming pool og jacuzzi samt træningscenter.  Der er også vaskeservice og  parkeringsplads. 

Udendørsfaciliteter

Stor velanlagt have med et lækkert poolområde med 3 voksen swimming pools, 1 børnebassin, udendørs jacuzzi og solterrasse med solsenge og solparasoller samt snackbar og tropebar. 

Indkvartering

Dobbeltværelse, standard

Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse med bad/WC og hårtørrer. Herudover er de udstyrede med satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar (mod gebyr), køleskab, klimaanlæg, sikkerhedsboks og en møbleret altan eller terrasse. Havudsigt/pooludsigt kan tilkøbes.

 Dobbeltværelse, Privilege

Samme udstyr som i almindeligt dobbeltværelse, men med pool eller havudsigt og exclusiv service. 

Familieværelse, standard

Samme udstyr som i almindeligt dobbeltværelse, men et større værelse og med 2 ekstra senge eller sovesofa. 

Juniorsuite

Samme udstyr som i almindeligt dobbeltværelse, men er større og mere komfortable. 

Forplejning

Halvpension, helpension (kun i vintersæsonen) eller all inclusive.
Halvpension: stort og righoldigt morgenmadsbuffet. Aftensmaden er i buffetform med et stort udvalg af varme og kolde retter, som deltvist bliver tilberedt ved bordet.
Helpension: stort og righoldigt morgenmadsbuffet.  Frokost i buffetform. Aftensmaden er i buffetform med et stort udvalg af varme og kolde retter, som delvist tilberedes ved bordet.
All inclusive: morgenmad, frokost og aftensmad. Snacks kl. 11.00-17.00. Lokale alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer serveres i barerne kl. 11.00-24.00. 

Specielt til børn

Miniclub ( 4-10 år), legeplads og separat børnebassin 

Sport og underholdning

Fitnesscenter, bordtennis, minigolf, kuglespil, kæmpe skak, strandvolleyball og bueskydning.
Afvekslende animations- og underholdningsprogrammer.
 Mod gebyr: Halbad, tennisplads, billard, sauna og massage. I nærheden golfplads med 18 huller.

Rejs til H10 Costa Adele Palace her

Hvis valget er faldet på H10 Costa Adele Palace, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til H10 Costa Adele Palace, ved at udfylde formularen herover.

Se video om H10 Costa Adeje Palace, Tenerife

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets omgivelser, værelser, restauranter, pools, fitness faciliteter, spa og wellness faciliteter, strand, underholdning og meget andet.