Vis stort kort

Find din rejse til Giftun Azur Resort her

Hvis valget er faldet på Giftun Azur Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Giftun Azur Resort her

Giftun Azur Resort, Hurghada, Egypten

Hotellets beliggenhed 

Hotellet er beliggende på den smukke, brede sandstrand ud til promenaden med små barer og butikker hvilket er ideelt til spadsereture. Hotellet har et større poolområde med både solterrasse, poolbar og separat børnepool. 

Hotellets faciliteter

På hotellet findes flere butikker, en natklub og en internetcafé. Hvis det ønskes kan man ligeledes nyde en skønhedsbehandling i hotellets skønhedssalon. Derudover kan der findes dykkecenter som tilbyder kurser, tennis-og squashbaner samt et fitness- og wellnesscenter med sauna, dampbad, jacuzzi og massage.
Der er ofte varierede underholdningsprogrammer på hotellet med blandt andet spil og konkurrencer for alle aldre. Aftenunderholdning indeholder f.eks. live musik.  

Måltider

Hotellet har to restauranter hvorfra en er a la carte restaurant (italiensk) samt flere barer og en orientalsk telt café.  

For børn 

Hotellet har to separate børnebassin, legeplads samt en børneklub med børnepasning (3-12 år)

Mere information om rejser til Egypten

Hvis du finder hotellet Giftun Azur Resort interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Egypten, og læse mere om det spændende land ved at følge linket.

Læs mere om Egypten

Se videoen fra 2013 om hotellet

Hvor du blandt andet kan se hotellets lobby, have, pool og værelser.