Eftalia Aqua Resort, Alanya, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

Dette hotel har sit eget strandområde kaldet ”Eftalia-Island”, som er adskilt ved kystvejen, men nemt kan nås ved hjælp af en fodgængertunnel.

Hotellet ligger ca. 18 km fra Alanya og er ca. 4 km fra Incekum. 

Rejsetid fra Antalya lufthavn er ca. 110-160 minutter, hvor rejsetiden fra Gazipasa lufthavn ca. er 80-120 minutter.

 Hotellets faciliteter

Eftalia Aqua Resort har i alt 470 gæsteværelser i hovedbygningen og har ydermere 5 tilbygninger. Hotellet har en lobby og en reception til rådighed til alle gæster. Der er desuden også en  lobbybar, en elevator så I nemt kan komme op på de øvrige etager samt et pengeskab til opbevaring af værdifulde genstande.. Der er mulighed for internetadgang på hotelværelserne mod gebyr, men opholder man sig på hotellets fællesarealer er der gratis internet.

Eftalia Aqua Resort har også en buffetrestaurant, 2 á la carte restauranter, diverse barer, konditori og selvfølgelig butikker. Andre faciliteter som hotellet inkluderer er et fælles TV-rum og legerum for børn. Hotellet har desuden også en indendørs og udendørs swimmingpool. 

Hotellets udendørsareal inkluderer en solterrasse, hvor der tæt ved vil være en snack- og en poolbar til rådighed, hvor I kan få lækre snacks og kolde forfriskninger Herudover er der mulighed for, at børn kan holde sig beskæftiget på legepladsen eller i hotellets attraktive have.

Eftalia Aqua Resort har også andre faciliteter, som fx parkeringspladser til de gæster som har bil med på ferien. Der er faciliteter som et vaskerum, frisørsalon og cykeludlejning for de gæster som ønsker at udforske området individuelt.

Tilmed er der et supermarked og en giftshop tæt ved hotellet så gæsterne kan handle samt købe souvenirs til familier og venner.

Betaling

Betalingen kan ske ved VISA, MasterCard, American Express eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Der er mulighed for specielle familieværelser for familier med børn. Alle hotelværelser indehaver aircondition, centralvarme og badeværelse med badekar, bruser og hårtørrer. De fleste værelser har enten en balkon eller en terrasse med flot havudsigt. Hvert hotelværelse har en dobbeltseng og et sofabord. Der er også mulighed for at booke børnesenge, hvis dette er tilfældet. Andre faciliteter på værelserne er en minibar, et pengeskab til opbevaring af værdifulde genstande, et køleskab samt kaffemaskine og elkedel. Derudover er der telefon, et TV og mulighed for trådløs internetadgang.

Stamdardrum: Et standardhotelværelse består af et soveværelse samt badeværelse med badekar og bruser, toilet, hårtørrer, pengeskab, telefon, satellit-tv, egen minibar, aircondition og en balkon med havudsigt.

Familierum: Familierummene er udstyret med samme faciliteter som standardrummene, dog med 2 soveværelser i stedet.

Mad og drikke

Der er rig mulighed for måltider, som morgenmad, halv pension, hel pension eller all inclusive. Der bliver serveret drinks både med og uden alkohol til hotellets gæster. Om eftermiddagen og ved midnat er der mulighed for snacks.

All inclusive: Her er der inkluderet morgenmad, frokost, aftensmad, drikkevarer og snacks. Snacks er tilgængelige i tidsrummet 12.00-16.00. Der er kaffe, te og søde sager fra konditoriet fra kl. 11.00-16.00, og snacks til midnat. Gæsterne kan spise middag i en af de to á la carte restauranter på Eftalia Island en gang per ophold. Der tilbydes drikkevarer fra kl. 10.00 til 24.00, hvor øl, drinks, vin, te, kaffe serveres på Eftalia Islands barer. Dog er cocktails, tyrkisk mokka og specielle drinks, som der bliver serveret i natklubben ikke inkluderet i all inclusive.

Sport & Fitness

Som aktiviteter er der rig mulighed for svømning. Der er flere vandrutsjebaner. Derudover er der også mulighed for andre udendørsaktiviteter, som cykling, mountainbikes, tennis, beach volleyball, bueskydning, jetski, bananbåd og mange andre faciliteter for dem der er fan af vandsport. Hotellet tilbyder også indendørsaktiviteter, som fx fitnesscenter, bordtennis, dart og billard mod betaling. Der er også sauna, dampbad, hammam og andre muligheder for wellness for hotellets gæster.

Strand og Svømning

-       Hotellets egen pool og strand
-       Strandbarer
-       Strandstole med puder og parasoller er inkluderet på stranden samt ved poolen
-       I får udleveret et badehåndklæde (mod depositum), og kan skiftes mod et gebyr

Underholdning

-       Wi-Fi i lobbyen
-       Live musik
-       Dags- og aftenunderholdning
-       Diskotek på Eftalia Island
-      Aquapark
-      Børneverden
-      Wellnesscenter
-       Mod gebyr: Internet cafe, billard mm.

Mere information om rejser til Alanya og Side

Hvis du finder hotellet  Eftalia Aqua Resort interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Alanya og Side, og læse mere om de tyrkiske byer på følgende links:

Læs mere om Alanya

Læs mere om Side

Find din rejse til Eftalia Aqua Resort her

Hvis I er faldet for dette skønne hotel, så kan I booke en rejse hertil via formularen nedenfor. Rejs til Eftalia Aqua Resort, fra Hamborg lufthavn. Vi har samlet alle tilbudene fra de tyske rejsebureauer. 

Se videoen nedenfor om Eftalia Aqua Resort, hvor de b.la. viser: Deres pool,  hotellets indretning, udendørsareal, vandrutsjebane, hotelværelser, faciliteter på værelser og wellness.