Find din rejse til Eden Alcudia her

Hvis valget er faldet på Eden Alcudia, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Eden Alcudia her

Eden Alcudia, Alcudia, Mallorca

Hotellets beliggenhed

Beliggende ved det populære feriested område af Alcudia. Ca. 500 meter fra området Playa de Muro og ca 5 km fra byens centrum og havnen. 

Hotellets faciliteter

Det er fuldt airconditioneret og det er blevet renoveret og istandsat. I midten af ​​området ligger swimmingpoolen med solterrasse, en græsplæne med skygge fra træer (herunder stole og parasoller, badehåndklæder mod depositum) og en bar ved poolen. Lobby med reception, trådløs internetadgang (mod betaling), internet hjørne, lounge med tv-hjørne (satellit-tv), terrasse bar, cafeteria og renoveret restaurant. 
Sport: Herunder: volleyball, vandpolo, dart, bordtennis og bowling.
Fitness: Fitnesscenter med aircondition (ca. 64 kvadratmeter) med cirka 10 øvelses maskiner og motionscenter (børn ledsaget af en voksen). 

Underholdning

6 dage om ugen i dagtimerne er der underholdningsprogram med spil og konkurrencer. Regelmæssig aftenunderholdning med shows og dans.
Sjov og ballade for børn og teenagere.
Kids Club. Hotellets populære entertainere ved præcis, hvad børn i alle aldre (3-17 år) mangler. Sjov i miniklubben, opdagelsesture, børne film, spændende eventyr, sportskonkurrencer, koncerter, shows og moderne hits. 6 gange om ugen. I tre aldersgrupper, morgen og eftermiddag, og selvfølgelig om aftenen.  

Hotellets værelser

Ny møblerede værelser med aircondition, mini køleskab, telefon, trådløs internetadgang (tillægsgebyr), satellit-tv, pengeskab, badeværelse med hårtørrer og makeup-spejl, toilet og balkon.
Service: Rengøring og udskiftning af håndklæder 6x, sengelinned 1x om ugen. 

Forplejning

Til morgenmad er der buffet. Frokost og middag er buffeter med en række varme og kolde retter. Forskellige vine, øl og sodavand inkluderet i måltiderne. Yderligere snacks fra 10:30 til 18:00, eftermiddag cookies, kager, kaffe, te og is fra 15:00 til 17:00. Ubegrænset indenlandske alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer fra 10:30 til 23:00. 

Mere information om rejser til Mallorca

Hvis du finder hotellet Eden Alcudia interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Mallorca, og læse mere om den spændende ø ved at følge linket.

Læs mere om Mallorca

Se video om hotellet

Hvor du fx. kan se hotellets lobby, værelser, pool og motionscenter.