Continental Hotel Hurghada, Egypten

Hotellets beliggenhed

Continental Hotel Hurghada er et hotel af meget høj standard med en rolig beliggenhed.  Hotellet er beliggende direkte til en privat sandstrand med egen have og har shuttle busser kørende til centrum som ligger ca. 10 km. væk.  

Hotellets faciliteter

Hotellet har, med sine 252 værelser, en stor lobby, hovedrestaurant, 2 a la carte restauranter (fisk, italiensk), bar, internet café, butikker, motionsrum, spa, skønhedssalon og frisør.

Poolområdet der er placeret ved stranden har separat børnebassin. På stranden er der en snackbar. Her er der både liggestole, håndklæder og parasoller.

Måltider

Hotellet tilbyder enten halvpension eller all inclusive. 
Ved bestilling af halvpension serveres morgen - og aftensmad som buffeter. Det er muligt at tilkøbe á la carte om aftenen. 

Med all inclusive serveres der sen morgenmad, frokost og aftensmad.  Der servers tilhørende mineralvand, lokale alkoholiske drikkevarer (øl og vin), te, kaffe og kager. 

Underholdning

Hotellet tilbyder mange former for underholdning, herunder: aerobic, beachvolley, gymnastik samt speciel aftenunderholdning. 

Derudover kan man mod gebyr på stranden prøve tennisbaner, squashbaner, bordtennis, ridning, windsurfing, vandcykler, bananbåd og dykning. 

For børn

Hotellet har seperat pool for børn samt mini disco og legeplads. Derudover tilbydes der børneunderholdning i form af en børneklud for de 4-12 årige. 

Mere information om rejser til Egypten

Hvis du finder Continental Hotel Hurghada interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Egypten, og læse mere om det spændende land ved at følge linket.

Læs mere om Egypten

Find din rejse til Continental Hotel Hurghada her

Hvis valget er faldet på Continental Hotel Hurghada, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til hotellet, ved at udfylde formularen herover. 

Continental Hotel Hurghada hed førhen Hurghada Mövenpick Resort.

Se videoen herunder for at få et indblik i hotellets faciliteter, pool, have, strand,  havn og meget andet.