Find din rejse til Citadel Azur Resort her

Hvis valget er faldet på Citadel Azur Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Citadel Azur Resort her

Citadel Azur Resort, Sahl Hasheesh, Egypten

Fantastisk flot og luksuriøst all inclusive hotel i yderst flotte omgivelser, placeret direkte på den private strand i det eksklusive resort område Sahl Hasheesh. Hoteller er opført som sin egen havneby, med ca 25 km til Hurghada hvor der kører en daglig shuttle bus (mod gebyr).

Faciliteter

Hotellet har 514 værelser fordelt på 3 etager i 8 bygninger.
Dobbeltværelserne er omkring 60 kvadratmeter store og moderne udstyret med bad / toilet, badekåber, tøfler, hårtørrer, pengeskab, internetadgang, telefon, satellit-tv med fladskærm, mini køleskab, te og kaffe, aircondition, balkon eller terrasse og havudsigt.
Det samme udstyr er et lille antal af billige værelser uden balkon.  Der er derudover en større reception med Wi-Fi, en hovedrestaurant, 3 a la carte restauranter, adskillige barer, et diskotek, et amfiteater, en frisør, butikker og tøjvask.
Udendørsarealet indeholder 3 swimmingpools og 6 jacuzzier med solterrasse. Brugen af liggestole, håndklæder og parasoller ved poolen og stranden er inkluderet. 

Underholdning

Hotellet tilbyder spa med sauna, dampbad og massage. På stranden kan man prøve alle former for vandsport og dykning fra lokale leverandører. 

Børn

For børn mellem 4 og 10 år, tilbyder hoteller miniklub, en separat børnepool, legeplads og børnepasningsservice.  

Mere information om rejser til Egypten

Hvis du finder hotellet Citadel Azur Resort interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Egypten, og læse mere om det spændende land ved at følge linket.

Læs mere om Egypten

Se video om hotellet

Hvor du fx kan se hotellets strand, pool, værelser og lobby.