Bungalows Vistaflor, Maspalomas, Gran Canaria

Hotellet er beliggende i udkanten af ​​Maspalomas, i bydelen Campo de Golf. Her er den flotte strand  omkring 3 km væk. Hotellet tilbyder to gange gratis transport til stranden dagligt. Busstation og et mindre  indkøbscenter er ligeledes beliggende i nærheden.

Måltider

Hotellet tilbyder halvpension med buffet.

Hotellets faciliteter

Hotellet består af i alt 218 dobbelt-etagers bungalows og indeholder en reception med saftyboks,  internet, en buffetrestaurant, a la carte restaurant og et supermarked.

Værelserne er kombineret stue, tekøkken og terrasse i stueetagen. Derudover er der et separat soveværelse, bad/toilet og en lille balkon ovenpå. 

Udendørsområdet tilbyder på en ferskvand swimmingpool, solterrasse med gratis liggestole og parasoller og en snackbar langs swimmingpoolen. Derudover er der en separat børnebassin og en legeplads. 

Underholdning

Hotellet har billardbord, tennis, squash og et træningscenter i omkring 100 meter fra sportscenteret. I aftentimerne vil der være underholdning på pladsen. 

Find din rejse til Bungalow Vistaflor her

Hvis valget er faldet på Bungalow Vistaflor, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Bungalow Vistaflor, ved at udfylde formularen herover.

Se video om Bungalows Vistaflor, Gran Canaria 

Se nedenstående video fra 2014, for at få en forsmag på hotellets indretning, restaurant, pools, værelser og meget andet.