BelleVue Club, Alcudia, Mallorca

Hotellets beliggenhed

Beliggende i ferieområdet Alcudia. Hotellet ligger ca. 100 meter fra den smukke strand Playa de Alcudia. Derudover ligger det i gåafstand til Alcudias gamle bydel, med en gammel bymur samt restaurerede huse.

Hotellets faciliteter 

BelleVue Club har en almindelig pool samt en børnepool, hvori solstole er gratis. Poolen ligger i grøn natur indimellem lejlighederne hvor også der tilhører en poolbar. 

Værelser 

Alle værelser i dette hotel er indrettet med aircondition, telefon, satellit-tv, køleskab og et pengeskab (mod betaling) samt et badeværelse og et tekøkken og terrasse eller balkon.

Lejlighed 1: 
2 værelser med plads til 2-4 personer, hvoraf 1 er barn 

Lejlighed 2: 
3 værelser med plads til 4-6 personer, hvoraf 1 er barn 

For børn:

Børnepool, legeplads, miniklub

Fritidsaktiviteter

Hos BelleVue Club har de forskellige faciliteter, som man kan benytte. Her findes bl.a. fitnesscenter, jacuzzi og sauna. For de mindre børn findes der miniklub og en legeplads. Hvis man har lidt ældre børn, er der også et billardbord, bordtennisbord og volleyball. Nogle af de nævnte faciliteter kan dog være mod gebyr.

Rejs til BelleVue Club på Mallorca her

Hvis valget er faldet på BelleVue Club, har vi samlet de fleste tilbud fra tyske rejsebureauer med afgang fra Hamborg lufthavn. Se dem ovenfor og udfyld formularen. Så finder vi et tilbud til dig.