BelleVue Club, Port d'Alcudia, Mallorca

Hotellets beliggenhed

Beliggende i ferieområdet Port d'Alcudia. Hotellet ligger et kvarters gang fra den smukke strand, Playa de Alcudia. Derudover ligger Alcudias gamle bydel en god halv times gang fra hotellet, hvor turen passerer en af byens parker, det er også muligt at tage bussen dertil.  Med en gammel bymur samt restaurerede huse, byder Alcudias gamle område på en flot tidsrejse. Hvis børnene ønsker noget med mere spænding, så er der HidroPark vandland et kvarters gang fra hotellet, hvor børnene kan slå sig løs til en billige penge.

Hotellets faciliteter 

BelleVue Club er nygligt renoveret i 2019. De  har en almindelig pool samt en børnepool, hvori solstole er gratis. Poolen ligger i grøn natur indimellem lejlighederne med tilhørerende poolbar.  Hotelletet går op i hygiejne og  hotellet er kørestols venligt.

Værelser 

Alle værelser i dette hotel er indrettet med aircondition, telefon, satellit-tv, køleskab og et pengeskab (mod betaling) samt et badeværelse, et tekøkken og terrasse eller balkon.

Lejlighed 1: 
2 værelser med plads til 2-4 personer, hvoraf 1 er barn.

Lejlighed 2: 
3 værelser med plads til 4-6 personer, hvoraf 1 er barn.

For børn:

Børnepool, legeplads, miniklub.

Fritidsaktiviteter

Hos BelleVue Club har de forskellige faciliteter, som man kan benytte. Her findes bl.a. fitnesscenter, jacuzzi og sauna. For de mindre børn findes der miniklub og en legeplads. Hvis man har lidt ældre børn, er der også et billardbord, bordtennisbord og volleyball. Nogle af de nævnte faciliteter kan dog være mod gebyr.  Derudover er der mulighed for leje af cykler på hotellet.

Rejs til BelleVue Club på Mallorca her

Hvis valget er faldet på BelleVue Club, har vi samlet de fleste tilbud fra tyske rejsebureauer med afgang fra Hamborg lufthavn. Se dem ovenfor og udfyld formularen. Så finder vi et tilbud til dig.