Rejs til Aydinbey Kings Palace & Spa her

Hvis valget er faldet på Aydinbey Kings Palace & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Aydinbey Kings Palace & Spa her

Aydinbey Kings Palace & Spa, Side, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

Dette nybyggende komfortable hotel ligger direkte ved den flade sandstrand. Der er ca. 10 km til byen Side, som byder talrigre indkøbs- og underholdningsmuligheder med bl.a. restauranter og barer. Minibusser og taxaer kører regelmæssigt mellem hotellet og Side. Antalya Lufthavn ligger ca. 60 km fra hotellet. 

Hotellets indretning

Hotellet består af 4 bygninger, som har 5 etager hver. Ankomsthallen rummer reception, bar, elevatorer, hovedrestaurant, 4 a-la-carte-restauranter, diskotek, forskellige butikker og et halbad. 

Udendørs

Der er 3 pools (2 af dem er kun åbne om sommeren) og 4 vandrutschebaner. Hotellet har en børnepool og en pool-/snackbar. Gæsterne kan gratis benytte liggestole, parasoller og badehåndklæder ved hotellets strand og pools. 

Værelser

De moderne og komfortable dobbeltværelser rummer bad eller douche og WC, hårtørrer, badekåbe, klimaanlæg, telefon, satellit-tv, kaffemaskine, minibar (mod betaling), pengeskab og balkon. Dobbeltværelser kan bookes med havudsigt.
Enkeltværelse er dobbeltværelse, som bebos af én person.
Økonomiværelser har samme indretning, men IKKE havudsigt.
Familieværelser med havudsigt har samme indretning og består af enten et stort rum eller med separat soveværelse. 

Forplejning

All Inclusive omfatter:
Morgenmad, middagsmad, aftensmad som buffet. I løbet af dagen er der snacks og is til børn. Der er midnatssnacks og lokale alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer mellem kl. 10.00 og kl. 24.00
Gratis sport og underholdning:
Halbad, bordtennis, sauna og filmforevisning. 

Aktiviteter mod betaling

Billard og wellness. Lokale udbydere af vandsport. 

For børn

Miniklub (4-12 år) og legeplads. 

Mere information om rejser til Side

Hvis du finder hotellet Aydinbey Kings Palace & Spa interessant, kan du inde på vores inspirationsside finde informationer om Side, og læse mere om den Tyrkiske by ved at følge linket.

Læs mere om Side