Aparthotel Playitas Resort, Fuerteventura, Spanien

Lokation

Aparthotel Playitas er et stort 4-stjernet hotel, som sammen med søsterhotellerne Playitas Villas, Playitas Annexe og Playitas Hotel danner rammerne for Playitas Resort, der ligger i byen Las Playitas. Playitas Hotel ligger lige ud til havet. Der er 2 minutters gang fra resortet, hvis man ønsker at besøge stranden. Stranden består af finkornet mørkt sand, som ebber ud i havet. Havet kan hurtigt blive dybt ved den 900 meter lange strand. 

Playitas Resort ligger i gåafstand til den gamle fiskeby Las Playitas, som kun består af 300 indbyggere. Byen består af forskellige restauranter og cafeer. Specielt fiskerestauranter. Byen har også lidt forskellige butikker, men hvis man er interresseret i et større shopping udbud, bør man besøge Gran Tarajal, som er Fuerteventuras næst største by, der ligger på den anden side af bjerget. Gran Tarajal ligger ca. 4 km fra resortet. Man kan komme til Gran Tarajal med enten en lokalbus, taxi eller ved at gå eller løbe henover bjerget. 

For mange turister, som besøger Playitas Resort, er det en nødvendighed  enten at løbe, gå eller cykle til Faro de la Entallada, som er et kendt fyrtårn på Fuerteventura. Faro de la Entallada ligger ca. 6,5 km væk fra Playitas Resort. Faro de la Entallada er placeret på toppen af bjerget i en højde af 196 meter. Der gøres stadig brug af fyrtårnet idag, selvom det blev bygget i 1955. Arkitekten af Faro de la Entallada er en mand ved navn Carlos Alcon. 

Fuerteventura lufthavn, som ligger i Puerto del Rosario, er placeret 28 km væk fra Playitas Resort. Med bus tager distancen mellem 40-60 minutter. Hvis ønsket, kan hotellet være belejligt med transport til og fra lufthavnsfaciliteterne.  

Faciliteter
Hotellerne Playitas Aparthotel, Playitas Villas, Playitas Hotel og Playitas Annexe udgør tilsammen det kendte sports- og hotelområde, som hedder Playitas Resort. Playitas Resort er Europas største sportsresort. Det blev bygget i år 2006. Hotellerne tilbyder et hav af aktiviteter for både elitesportsudøvere og hverdagsmotionister.

 • Playitas Annexe: 
  Deres primære målgruppe er sportsentusiast, der kommer til Playitas Resort for at udøve sport, men som ønsker rolige rammer at sove i. 

   
 • Playitas Hotel: 
  Ders primære målgruppe er folk, som ønsker at slappe af i luksuriøse omgivelser. 

 • Playitas Villas: 
  Deres primære målgruppe er familier, som ønsker rummelige og luksuriøse 3-værelses vilaer med privat pool efter en dag fyldt med aktiviteter.
 •  
 • Playitas Aparthotel: 
  Deres 
  primære målgruppe er familier, som ønsker en både aktiv, men også afslappende ferie, hvor man kan nyde hele familiens selsskab. 
 
På Aparthotel Playitas er der et stort poolområde med 5 pools i alt. Der er for eksempel en børnepool, vandrustjebane, stor og opvarmet pool og en olympisk 50-meters pool (mod betaling). Den olympiske 50-meter pool er opvarmet til 26-27 grader. Dog kan graderne variere alt efter tidspunkt på dagen og vejret.
 
Hotellet tilbyder gæsterne en 24 timers reception, som er bemandet af et imødekommende personale, som står klar til at hjælpe så godt de kan. Der ydes service indenfor sprogene engelsk, tysk og spansk.

På Aparthotel Playitas er der gratis Wi-Fi, som gæsterne på hotellet kan benytte sig af samt store udearealer med flotte haver, hæveautomat og vaskerum (mod gebyr).

Hotellet har forskellige restauranter og små cafeer fordelt ud på hotellet. Man kan på Playitas Resort vælge forskellige typer af forplejning. Hvis man vælger all-inclusive, så foregår alle måltiderne i Aparthotel Playitas' egen buffetrestaurant. Derudover er der to á la carte-restauranter, som serverer både italienske og spanske specialiteter samt to poolbarer, hvor der serveres mindre retter og diverse drikkevarer. Ved besøg på á la carte-restauranterne eller poolbarerne, er det mod betaling. 
Tæt på cykelcenteret, er der en bar, som hedder Container Bar, som tilbyder kaffe, drinks og smoothies i løbet af dagen. Når golfbanen har åben, har Birdie Club også. På Birde Club serveres der snacks og diverse drikkevarer. 

Aparthotel Playitas er handicapvenligt. Der er elevatorer at finde på hele hotellet, men man skal være opmærksom på, at hotellet varierer i niveau.   

Værelser

Aparthotel Playitas tilbyder deres gæster forskellige typer lejligheder alt efter hvor mange man er og hvad man har af ønsker. 

 • 1 værelseslejlighed: 
  med plads til 4, heraf 1 barn. Det er lyse og enkle lejligheder, hvoraf soveværelset og opholdsrummet er opdelt af trappetrin. 

   
 • 2 værelseslejligheder: 
 • med plads til 5, heraf 1 barn. Det er lyse og enkle lejligheder, hvor man i denne lejlighedstype får et seperat soveværelse med to senge og et opholdsrum og minikøkken kombineret til et. 
 •  

Alle lejlighederne klinkegulv, badeværelse med hårtørrer, badekar, bruser, toilet, minikøkken med kogeplader, køleskab, mikrobølgeovn samt TV med satellitkanaler, aircondition og gratis Wi-Fi.

Sport/underholdning

I og med Aparthotel Playitas er en del af Europas største sportresort, så tilbyder hotellet et hav af aktiviteter for hele familien. Man kan for eksempel træne med en instruktør eller på egen hånd ved brug af resortets fitness faciliteter, cykle eller spinne, deltage i holdtræning, prøve den olympisk pool, spille golf eller tage en løbetur i resortets lækre omgivelser. 
Hotellets personale arrangerer et hav af aktiviteter i løbet af dagen. Det kunne fx være triatlon, yoga, mountainbiking, landevejscykling ,
open water svømning, svømmeskole, badminton, basketball, beachvolley, tennis, fodbold, vandring, dykning, håndbold og kampsport. På resortet er der alt hvad man kan drømme om.

Selv hvis man er træt efter nogle hårde træninger, så kan besøge resortets wellness faciliteter, hvor man kan få massage og diverse behandlinger. 

For børnene, som besøger resortet, er der også et hav af aktiviteter, som man kan deltage i, hvis man har lyst. Der er en børneklub, så man kan lege med de andre børn. Ellers er der legepladser og arrangeret lærerige lege og spil.

Mad og drikke
Morgenmad, halv- eller helpension kan tilkøbes. 

Betaling

VISA, MasterCard og American Express accepteres som betaling.

Rejs til Aparthotel Playitas her

Hvis valget er faldet på Aparthotel Playitas, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Aparthotel Playitas, ved at udfylde formularen herover.