Alcudia Garden, Alcudia, Mallorca

Hotellets beliggenhed 

Dette lejlighedshotel er beliggende i ferieområdet Alcudia. Hotellet ligger ca. 100 meter fra den smukke strand Playa de Alcudia. Derudover ligger det i gåafstand til Alcudias gamle bydel, med en gammel bymur samt restaurerede huse. Max 2 voksne og 2 børn. 

Hotellets faciliteter 

Palm Garden har en almindelig pool samt en børnepool, hvori solstole er gratis. Poolen ligger i grøn natur indimellem lejlighederne hvor også der tilhører en poolbar. Al spisning foregår på Aparthotel Alcudia Garden, som er et søsterhotel til Palm Garden.

Værelser

Alle værelser i dette hotel er indrettet med air condition, telefon, satellit-tv, køleskab og et pengeskab (mod betaling) samt et badeværelse og et tekøkken og terrasse eller balkon.

Lejlighed 1: 
2 værelser med plads til 2-4 personer, hvoraf 1 er barn 

Lejlighed 2: 
3 værelser med plads til 4-6 personer, hvoraf 1 er barn.

For børn

Børnepool, legeplads, miniklub

Samarbejdspartner:

Gæster på Palm Garden gå frit omkring på Aparthotel Alcudia Garden, som er et søsterhotel. Det ligger dog kun ca. 20 meter fra hinanden.

Fritidsaktiviteter

Hos Aparthotel Alcudia Garden har de forskellige faciliteter, som man kan benytte. Her findes bl.a. fitnesscenter, jacuzzi og sauna. For de mindre børn findes der miniklub og en legeplads. Hvis man har lidt ældre børn, er der også et billardbord, bordtennisbord og volleyball. Nogle af de nævnte faciliteter kan dog være mod gebyr.

For børn

Børnepool, legeplads, miniklub

 

Rejs til Alcudia Garden, Mallorca her

Hvis valget er faldet på Alcudia Garden, har vi samlet de fleste tilbud fra tyske rejsebureauer med afgang fra Hamborg lufthavn. Find dem ved at udfylde formularen herover.

Se videoen herunder. Få indsigt vist hotellets faciliteter, pool, have, strand, havn, restaurant og meget andet.