Rejser til Pythagorion, Samos

Læs vores inspirationsside inden du booker dine rejser til Pythagorion fra Hamborg Lufthavn. Øen Samos har 33.800 indbyggere og ligger i det Ægæiske Hav. Øen er kendt for sine vinmarker især for produktionen af den kendte Muscat vin.  Den græske filosof Pythagoras er født på øen.

 

Søg på rejser til Pythagorion, Samos

Er du, ligesom os, små forelsket i den hyggelige lille græske by, så kan du finde de tyske rejsebureauers priser på rejser til Pythagorion, Samos, her.

 

Byen Pythagorion

Byen er opkaldt efter Pythagoras og er øens mest turistprægede med lækre restauranter, shopping muligheder og hyggelige  barer. Den har bevaret sin oprindelige atmosfære og charme. Byen ligger rundt om den lille fiskehavn og her kan man sidde på en taverna og nyde den smukke udsigt til skibene i havnen og det azurblå hav.

 

Strandene på Pythagorion

Der er to strande ved byen, som  meget lange og med rullesten, her kan man leje solsenge og parasoller, samt deltage i mange sportsaktiviteter.  Prøv windsurfing, snorkling eller dykning i det klare azurblå vand. Trænger man til lidt køligt at drikke eller en is ligger der strandbarer langs stranden.

 

Hotellerne på Pythagorion

Hotellerne ligger i bekvem afstand til stranden og der findes både små familieejede og lidt større hoteller.  flere hoteller tilbyder all inclusive, hvor hotellet sørger for mad  morgen, middag og aften.  

Trænger du til en rolig ferie i smukke og charmerende omgivelser er Pythagorion feriemålet for  dig

PYTHAGOREIO WEATHER

Video om rejser til Pythagorion