Rejser til Kokkari på Samos 

Denne side er skrevet for at inspirere dig, inden du køber dine rejser til Kokkari fra Hamborg. Øen Samos har 33.800 indbyggere og ligger i det Ægæiske Hav. Øen er kendt for sine vinmarker især for  produktionen af den kendte Muscat vin.  Den græske filosof Pythagoras er født på øen.

Søg på rejser til Kokkari, Samos

Søg på de tyske rejsebureauers priser på rejser til Kokkari fra Hamborg nedenfor. 

 

Byen Kokkari

Byen er en charmerende fiskerby og ligger på den nordlige del af Samos.  Rundt om den smukke havn, kan man finde små lækre fiskerestauranter, nyde maden og den dejlige atmosfære. På byens lille torv, kan man sidde og nyde en espresso blandt blomsterranker og smukke gamle hvidkalkede huse. I de smalle stræder ved torvet ligger der souvenirbutikker og frister til at handle.

 

Stranden på Kokkari

Stranden er meget lang og med rullesten, her kan man leje solsenge og parasoller, samt deltage i mange sportsaktiviteter.  Prøv windsurfing, snorkling eller dykning i det klare azurblå vand. Trænger man til lidt køligt at drikke eller en is, ligger der strandbarer langs stranden.

 

Hotellerne på Kokkari

Hotellerne ligger i bekvem afstand til stranden og der findes både små familieejede og lidt større hoteller.  Flere hoteller tilbyder all inclusive, hvor hotellet sørger for mad  morgen, middag og aften.  

Trænger du til en rolig ferie i smukke og charmerende omgivelser er Kokkari feriemålet for  dig.

KOKKARI WEATHER

Video om rejser til Kokkari