Sunwing Ocean Club Gran Canaria

Beliggenhed

Dette hotel ligger i rolige omgivelser med direkte adgang til Playa del Cura stranden. Der er desuden gode shoppingmuligheder tæt på hotellet, eftersom der befinder sig et shoppingcenter kun 200 m. fra hotellet. Derudover ligger Playa de Amadores kun 2,5 km fra hotellet, hvor der er restauranter, barer og underholdningssteder. Puerto de Mogán har en marina som er omkring 7 km. væk fra hotellet, mens Puerto Rico de Gran Canaria har mange forskellige barer og et godt natteliv, som kun ligger ca. 4 km. fra hotellet.

Faciliteter

Sunwing Ocean Club består af i alt 150 hotelværelser, som er fordelt på hotellets hovedbygning, desuden har hotellet 122 tilhørende bygninger, som også indehaver hotelværelser, hvor der er en elevator som gør det nemmere for Jer at komme til de øverste etager. Yderligere faciliteter der bliver tilbudt, er en lobby samt reception der er til rådighed for alle gæster. Derudover er der også et pengeskab på hotellet, hvor I kan opbevare Jeres værdigfulde genstande. Der er fri internetadgang på hotellets offentlige arealer, så I kan være forbundet med Jeres venner samt andre familiemedlemmer.

Sunwing Ocean Club tilbyder Jer to restauranter, hvoraf den ene er en buffetrestaurant og den anden er en a la carte restaurant, som begge vil servere lækre madretter til Jer. Hotellet består også af en bar, hvor I kan få forfriskende drinks og en lounge, hvor I kan slappe af samt hygge Jer med en drink i hånden.

Udendørsarealet består af en hyggelig have, hvor børnene kan have det sjovt og få nydt deres ophold alternativet er at gå ture. I haven vil der også være en swimmingpool med et soldæk, hvor I kan få en flot gylden farve. Der vil her være strandstole, puder, parasoller og badehåndklæder inkluderet ved poolen. Andre faciliteter som hotellet byder på, er gode shoppingmuligheder, et supermarked hvor I kan købe de daglige nødvendigheder, der vil også være lægeassistance og et vaskeri.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: Alle hotelværelser vil være udstyret med aircondition, til at bevare et mere behageligt indeklima, der vil være en stue samt badeværelse. Der er desuden mulighed for at booke hotelværelse/badeværelse der er kørestolsvenlige, hvis dette er tilfældet. Hvert badeværelse vil indehave en bruser, badekar, hårtørrer samt badekåber. De fleste hotelværelser har enten en balkon eller terrasse, som vil give Jer en god udsigt, som for eksempel udsigten over havet. Der vil være et pengeskab til rådighed, for at I kan opbevare værdigfulde genstande, der vil være et køleskab, mikroovn, te- og kaffemaskiner, telefon og et TV.

Mad og drikke

Sunwing Ocean Club byder Jer på mange forskellige bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad, halv pension eller All-Inclusive. På hotellet bliver der også serveret både alkohols-/alkoholfrie drinks i baren.

Sport/aktiviteter

Dette skønne hotel tilbyder Jer en udendørspool samt et børnebassin. Ved swimmingpoolsne er der sollounges, parasoller og et soldæk, hvor I kan få slappet af samtidig med at få en flot gyldenbrun farve. Hvis I gerne vil have mere afslapning, kan I gøre brug af boblebadet. Tæt ved poolområdet er der en poolbar, som serverer lækre drinks samt snacks til Jer.

Hvis I derimod er mere aktive, er der også aktiviteter til Jer. Dette er for eksempel beach volleyball, bueskydning, hesteridning, aquafit, aerobic og vand aerobic. Mod betaling vil I også kunne spille golf. Der er også indendørsaktiviteter på dette hotel, som et fitnesscenter, bordtennis og yoga. Mod betaling kan I også prøve billard samt dart. Efter en lang aktivitetsrig dag, kan I komme tilbage på hotellet og nyde et godt wellnessophold. Hotellets wellnessområde inkluderer spa, sauna, dampbad, hammam, skønhedssalon og et solarium. Mod et gebyr vil I også kunne få massagebehandlinger.

Underholdning

 Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Underholdningsprogram for børn
  • -       Underholdningsprogram for voksne
  • -       Live musik
  • -       Aktiviteter
  • -       Wellness


Mere information om rejser til Gran Canaria 

Hvis du finder Sunwing Ocean Club Gran Canaria interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Gran Canaria, og læse mere om øen ved følgende link.

Læs mere om Gran Canaria

 

Rejs til Sunwing Ocean Club Gran Canaria her

Hvis valget er faldet på Sunwing Ocean Club Gran Canaria, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til  Sunwing Ocean Club Gran Canaria herover. 

Nedenfor kan I se en video af Sunwing Ocean Club Gran Canaria og hotellets faciliteter, som for eksempel er udendørsareal, pool, terrasse, børnevenlig, familievenlig, aktiviteter, moderne, strand, luksus og balkon.