Sentido Perissia, Side, Tyrkiet

Dette stilfulde og luksuriøse hotel ligger direkte ned til egen strand og byder på flotte værelser, et skønt spa-og wellnessområde og et flot poolområde omkranset af store palmer. Her får du også kulinariske oplevelser på ikke mindre end 5 a-la-carte restauranter. Stranden er et kapitel for sig med en meget bred sandstrand og rig mulighed for at solbade og tage en dukkert i det klare blå vand med en behagelig temperatur.

Placering

Direkte på stranden

Afstand til Side centrum ca. 3 km,

Afstand til lufthavnen i Antalya 65 km.

Hotelbeskrivelse

Hotellet har i alt 352 værelser, lobby med reception, WLAN, elevator, buffet restaurant, 5 a-la-carte restauranter, 5  barer, indendørs opvarmet swimming pool, konferencerum, vaskeservice (mod gebyr), diskotek, gratis parkeringspladser, frisør og forretninger.

Udendørsfaciliteter

Til udendørsområdet hører et stor poolområde med rutsjebane, solterrasse, solsenge, parasoller og badehåndklæder, som er gratis til rådighed for hotellets gæster.

Indkvartering

De komfortable dobbeltværelser har bad eller brus/WC, føntørrer, klimaanlæg, varme, telefon, Sat-TV, WLAN, minibar (daglig opfyldning med vand, soft drinks og øl), mulighed for at tilberede kaffe/te, sikkerhedsboks samt fransk balkon.

Dobbeltværelse, superior

Er større end almindeligt dobbeltværelse og har en siddegruppe.

Suite

Har havudsigt, et separat soveværelse og ved ankomst står der en frugtkurv, vand og badekåber, øvrigt udstyr som dobbeltværelse.

All inclusive, ultra

Morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform, "syvsover" morgenmad, forskellige snacks, om eftermiddagen kaffe/te og kage, is til frokost og aftensmad, natmadsbuffet, drikkevarer 24 timer. Måltiderne kan også indtages i en af a-la-carte restauranterne (reservation 24 timer forud).

Specielt til børn

Miniclub (4-12 år), børnebassin, minidisco, legeplads og babysitter (spørg hotellet om pris).

Underholdning

Vekslende underholdning om dagen og aftenen med live-musik og shows

Sport/aktiviteter (uden gebyr)

opvarmet indendørs swimmingpool, fitness rum, tyrkisk bad, sauna, strandvolleyball, basketball, tennis (udstyr mod gebyr), bordtennis, boccia, dart, billiard.

Aktiviteter (med gebyr)

Spa-område med massage og øvrige behandlinger.

Find din rejse til Sentido Perissia

Hvis valget er faldet på Sentido Perissia, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets omgivelser, pools, værelser, aktiviteter, strand, restauranter, underholdning og meget andet.