Princesa Playa, Cala'n Bosch, Ciutadella, Menorca, Spanien

Princesa Playa lever til fulde op til sine 4 stjerner med et 30.000 m2 stort haveanlæg og terrasser, dejligt poolområde, god restaurant og høj service. For børnefamilien er der et bredt udbud af aktiviteter i form af både leg og sport, der er også underholdning om aftenen. Trænger du til en siesta, find en plads i skyggen under et af de mange palmetræer i det store haveanlæg og nyd det. Stranden ligger kun 300 m. fra hotellet, hvor der mulighed for at dyrke mange forskellige former for vandsport og badning fra den fine hvide sandstrand. Endvidere er ressortet velegnet som udgangspunkt for vandreture, ridning og cykelture.

Placering

Ca. 300 m. til hvid sandstrand
Afstand til Cala'n Bosch med indkøbsmuligheder ca. 800 m.
Afstand til Ciutadella 11 km.
Afstand til lufthavn i Mahon ca. 55 km.

Hotelbeskrivelse

Hotellet ligger midt i en ca. 30.000 m2 stort og velplejet haveanlæg med terrasser. Hovedbygningen består af en reception (24 timer), cafe-bar (med WLAN-internetadgang), TV, lounge, billeje, minimarked og en restaurant som tilbyder buffet og showkøkken. Hotellet råder over 160 dobbeltværelser og 64 lejligheder. Endvidere sikkerhedsboks, valutaveksling, legerum, konferencemuligheder, vaskemuligheder, cykeludlejning og parkeringsmuligheder.

Udendørsfaciliteter

Swimmingpool og solterrasser med solsenge og parasoller, poolbar, børnebassin, legeplads og tennisbane.

Indkvartering (sæsonafhængig)

I moderne indrettede værelser og lejligheder. Daglig rengøring og skift af håndklæder, to gange ugentligt skift af sengetøj.  Mulighed for rullestolstilrettede værelser.

Dobbeltværelse

Bad eller brus/WC, hårtørrer, SAT-TV, centralt styret klimaanlæg, centralvarme, telefon, sikkerhedsboks, minibar (mod gebyr) og møbleret terrasse eller balkon.

Juniorsuite

Samme udstyr som dobbeltværelse plus et siddeområde, køleskab, mikrobølgeovn og vandkoger.

Lejligheder

1 separat soveværelse, bad eller brus/WC, hårtørrer, SAT-TV, centralt styret klimaanlæg, centralvarme, telefon, sikkerhedsboks, minibar (mod gebyr) og møbleret terrasse eller balkon.

Forplejning (sæsonafhængig)

Halvpension eller fuldpension. 
Alle bestilte måltider serveres som buffet. (Dress code: til spisning om aftenen ser man gerne gæsterne omklædt (herrerne bærer lange bukser).

Specielt til børn

Miniklub (4-12 år), integreret børnebassin, separat babybassin, legeplads.

Underholdning

Afvekslende aftensprogram for voksne og børn.

Sport/aktiviteter (sæsonafhængig)

Stort udbud af sports- og fritidsaktiviteter, såsom aerobic, vandaerobic, bordtennis, bueskydning, cykelture, basketball, håndbold, billard og kuglespil.

Find din rejse til Princesa Playa her

Hvis valget er faldet på Princesa Playa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets værelser, pools, omgivelser og meget andet.