Desert Rose Resort, Hurghada

Beliggenhed

Desert Rose Resort er et luksushotel der befinder sig i et landskab omringet af haver med et areal på omkring 300.000 m2. Hotellet har sin egen 1 km. lange privatstrand med en lagune og to områder, hvor der er direkte adgang ned til det åbne hav.
Desuden ligger hotellet i mellem ørkenbjergene og Det Røde Hav og er ca. 16 km. væk fra Hurghadas lufthavn og Hurghada.

Faciliteter

Desert Rose Resort har i alt 912 værelser. Gæsterne bliver budt velkommen i lobbyen, hvor I vil finde et receptionen, som har fri WiFi adgang. Det trådløse netværk er til at bruge i alle de offentlige områder. Hotellet tilbyder at omveksle valuta, hvis dette ikke allerede er foretaget hjemmefra. Desuden har I også mulighed for at gøre brug af et pengeskab, som vil være til rådighed på Jeres værelser, til at opbevare værdigfulde genstande. Derudover har hotellet også andre faciliteter, som gør at Jeres ophold vil være afslappende. Det er for eksempel restauranter, cafe, barer og en pub.

Samlet set er der i alt fem forskellige restauranter. Den ene restaurant har buffet og hedder The Palm, hvor de andre er a la carte restauranter. Her er der blandt andet italiensk mad, skaldyr, orientalsk køkken og mexicansk køkken, dog kræver disse a la carte restauranter reservation. Herudover kan I benytte Jer af de 11 barer og poolbaren.

Hotellets udendørsarealer tilbyder brugen af en legeplads for de små og en attraktiv have. Der er også et dejligt rummeligt soldæk, og en aquapark med i alt seks forskellige vanrutsjebaner og tre svømmebassiner. Ved soldækket og stranden har I mulighed for at gøre brug af solsengene, parasoller og badehåndklæder.

Der er også et supermarked og en souvenirbutik i nærheden, så I har mulighed for at købe diverse nødvendigheder og gaver med hjem. Samtidig vil der også være tilgængelige parkeringspladser for dem som har bil til rådighed på ferien. Der vil også være mulighed for at opbevare cykler, hvis I har dem tilgængelige. Ydermere vil der være faciliteter og services som babysitting, lægehjælp, room service, et vaskerum og en frisørsalon. Hvis I vil på tur, så tilbyder hotellet også en shuttlebus som I kan benytte Jer af.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard, American Express eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: Der er mulighed for specielle familieværelser for gæster med børn. Alle hotelværelser består af aircondition, stue, køkken, badeværelse og enten balkon eller terrasse hvor I muligvis vil have en udsigt til havet. Derudover er der et pengeskab, minibar, køleskab, te og kaffemaskine, telefon, TV og en radio. Hvis der skulle være brug for at booke et hotelværelse der er venligt for kørestolsbrugere, har I også mulighed for dette. Yderligere vil der være en bruser og en hårtørrer på badeværelset.

Double Garden Side: Dette værelse er har badeværelse, hårtørrer, TV, telefon, balkon eller terrasse som vil være møbleret, et pengeskab, minibar og aircondition, som alt er medvirkende til, at I får et dejligt afslappende ophold på Jeres ferie.

Dobbeltværelse til engangs brugsside: Værelserne vil bestå af samme udstyr som Double Garden Side.

Superior Beachfront Familieværelse: Dette værelse er større og mere rummeligte da det består af et soveværelse og en stue, hvor der også er mulighed for at sove. Der er et badeværelse, hårtørrer, fladskærms-tv, te og kaffemaskine, telefon, balkon eller terrasse inklusive møbler, pengeskab, minibar, aircondition og to sofaer.

Comfort-dobbeltværelse med havudsigt: Disse værelser er dejlige med god plads, hvor I vil få et badeværelse, hårtørrer, TV, telefon, balkon eller terrasse som er møbleret, pengeskab til at opbevare værdigfulde sager, minibar og aircondition for at få et mere behageligt indeklima.

Mad og drikke

Desert Rose Resort tilbyder en lang række muligheder for forplejning som enten er morgenmad, halvpension, helpension og all inclusive. Der er mulighed for at bestille diætretter. Der bliver også serveret drinks både med og uden alkohol til hotellets gæster. 

For de gæster der har all inclusive, skal I ikke tænke på noget, da der vil være morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform. Der er snacks fra kl 12.00 til 16.00, is fra 12.00 til 14.00 og selvfølgelig også natmad. Desuden vil der være drikkevarer til rådighed 24 timer i døgnet.

Sport/aktiviteter

Desert Rose Resort tilbyder gæster udendørs swimmingpools og børnebassins, samt vandrutsjebaner som kan benyttes af alle aldre. Der er også et boblebad, som er med til at gøre opholdet mere afslappende for Jer. Desuden kan I benytte Jer af soldækket, hvor der vil være parasoller til rådighed. Tæt ved poolen vil I også finde en snackbar. Disse faciliteter vil gøre Jeres ophold afslappende og behageligt. 

Hvis I derimod trænger til endnu mere afslapning, er der også dejlige muligheder for wellness, som inkluderer et spaområde. Og mod et gebyr har I mulighed for at gøre brug af mange flere faciliteter, som sauna, dampbad, skønhedssalon og massage. 

For de mere aktive gæster er der udendørsaktiviteterne med beachvolley og basketball. Mod et mindre gebyr kan I benytte Jer af mountainbikes og få mulighed for at spille tennis. I kan også nyde forskellige former for vandsport, som aquafit, eller mod gebyr, windsurfe, bananabåde, at sejle eller at dykke. Men der er også mange indendørsaktiviteter, som dart, et fitnesscenter, bordtennis, billard eller gymnastik mod et mindre gebyr.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at nye:

  • -       Et underholdningsprogram for børn og voksne
  • -       Wellness
  • -       Sport og aktiviteter
  • -       Live musik
  • -       Diskotek
  • -       Børnediskotek
  •  

Mere information om rejser til Hurghada 

Hvis du finder hotel  Desert Rose Resort interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Hurghada, og læse mere om de Egyptiske byer ved at bruge følgende link.

Læs mere om Hurghada

 

Rejs til Desert Rose Resort her

Hvis valget er faldet på Desert Rose Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Desert Rose Resort herover. 

Nedenfor kan I se en video af  Desert Rose Resort og hotellets faciliteter, som for eksempel er en pool, strand, lagune, udendørsarealer, børnebassin, restauranter, luksus, wellness, fitness, aktiviteter