Calimera Kaya Side, Titreyengöl, Antalya, Tyrkiet

 

Midt i et skønt velplejet haveanlæg med hyggelige kroge og swimmingpools ligger dette 5 stjernede nyrenoverede hotel. Her tilbydes et væld af aktiviteter til hele familien om dagen og forskellig underholdning om aftenen. På  den kulinariske front får man en super oplevelse med show-cooking om aftenen i buffet restauranten eller man kan vælge at spise på en af de 3 a-la-carte restauranter. Her er mulighed for både afslapning og en aktiv ferie og du er sikker på et varmt og solrigt ophold. 

Placering

Hotellet ligger direkte ned til stranden

Afstand til Side: 6 km, med indkøbsmuligheder

Afstand til lufthavnen i Antalya:  ca. 70 km.

 Hotelbeskrivelse

Hotellet gennemgik en større renovering i vinteren 2013/14 og står i dag som nyt, beliggende i et stort velplejet haveanlæg, som strækker sig ned til stranden. Hotellet består af en 4 etagers hovedbygning med 272 værelser og en sidebygning med 160 værelser. Der findes en stor lobby med reception, elevatorer, bar, TV-hjørne, diskotek, forretninger, frisør og skønhedssalon. Endvidere 3 a-la-carte restauranter (italiensk, BBQ, anatolsk).

 Udendørsfaciliteter

I haveanlægget findes 1 swimmingpool med 2 vandrutsjebaner for voksne, 1 vandlegeplads med 3 vandrutsjebaner for børn, 2 aktivitets-pools, 1 spa, børnebassin og en stor solterrasse med snackbar. Solsenge, hynder, solparasoller og håndklæder ved swimmingpools og ved hotellets strandafsnit er til gratis rådighed for hotellets gæster.  

 Indkvartering

Dobbeltværelserne i hovedbygningen er udstyret med brus/WC, føntørrer, balkon, klimaanlæg (centralt styret), telefon, WLAN (mod gebyr), SAT TV med musikkanal, minibar og sikkerhedsboks.

 Familieværelser

I sidebygning til 2 voksne og 2 børn eller 3 voksne. Udstyr som i dobbeltværelserne, værelserne er dog lidt større.

 All-inclusive

Morgenmad, frokost og aftensmad som buffet med "show-cooking", "syvsover morgenmad, snack station hele dagen, eftermiddagskaffe/te og kage, 1 x ugentligt aftensmad i en af de 3 a-la-carte restauranter (mod reservation). Lokale samt importerede drikkevarer 24 timer ved de åbne barer, daglig opfyldning af minibar med vand og soft drinks.

Specielt til børn

Miniclub, legeplads, børnebassin med vandrutsjebane.

 Underholdning

Animation, Teater, Kabaret & Shows, Sketch/Parodier, Konkurrencer, Kortspil, Levende Musik samt Disco

 Sport/aktiviteter (uden gebyr)

Boccia, basketball, strandvolleyball, vandbold, dart, bordtennis, fodbold,  bueskydning, tennis og fitnessrum.

 Sport/aktiviteter (med gebyr)

Tennisudstyr, billard, diverse vandsportsaktiviteter på stranden.

Wellness (uden gebyr)

Sauna, tyrkisk bad.

Wellness (mod gebyr)

Massage, jacuzzi.

Find din rejse til Calimera Kaya Side

Hvis valget er faldet på Calimera Kaya Side, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets pools, værelser, underholdning, aktiviteter og meget andet.