Tjæreborg rejser

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Tjæreborg), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

Tjæreborg - rejser til en rimelig pris

Præsten Eilif Krogager grundlagde rejsearrangøren Tjæreborg allerede i halvtredserne i den danske  landsby Tjæreborg til glæde for sine nordlige landsmænd og solgte en ferie til det solrige syd til gode priser.
I halvfjerdserne lykkedes det Tjæreborg at blive det største rejseselskab i Skandinavien og hans flyselskab Sterling Airways var et af de største charterflyselskaber i Europa. Med denne positive udvikling overtog Tjæreborg rejsemarkedet via lave priser.

Den Dominikanske Replublik

Den første Tjæreborg filial i Tyskland blev åbnet i 1974 i Düsseldorf.
Den 1 Januar 2000 overtog LTU Touristik rejsearrangøren.
I 2001 dimitterede Tjæreborg til Rewe Group.
I 2008 blev Tjæreborg INDI blev indført, hvilket står for enkelte rejser med to-date priser.

Budgettet på rejse i Tjæreborg kommer først: rejsearrangøren er en af ​Tysklands mest prisbevidste pakkerejse arrangører. De Tjæreborg kunder, der er på udkig efter gode charterferier får ofte mulighed for selv at komme langt med begrænsede økonomiske midler, selv i de bedste uger af året.

Tunesien

Hovedsageligt tilbyder Tjæreborg ferier i landene omkring Middelhavet, på 3 til 4- stjernede hoteller, der har et omfattende antal værelser på. Det drejer sig mest om badehoteller, som vil blive udbygget ved at tilbyde forskellige turer. Bortset fra de populære Middelhavslande Spanien, Kroatien, Grækenland og Tunesien er det også muligt at rejse til Den Dominikanske Republik eller Bulgarien.

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Tjæreborg), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adresse for Tjaereborg reisebüro