Tischler_Reisen_logo.jpg

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Tischler), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

Information om Tischler Reisen

For over 35 år siden grundlagde Thomas Carpenter virksomheden Tischler rejser - som stadig den dag i dag står for kvalitet, service og fleksibilitet.

Aktøren er en mellemstor organisator og er meget fleksibel - hvis du foretrækker en suite eller et standard værelse med bil og med chauffør til rådighed - ikke noget problem. Vi kan (næsten) opfylde alle dine rejsedrømme og giver derfor det højeste niveau af service.

 

Carpenter betjener sine kunder via udvalgte partner agenturer. Tysktalende personale står klar til at klare kundernes spørgsmål eller problmer så de får en god ferie. 

Hoteller og services, der passer til din smag

Selskabets katalog omfatter en af ​​de bredeste sortimenter af hoteller, der alle er blevet valgt med hensyn til pris / ydelses / forhold, samt de kvalitative krav som Tischer stiller. Vær opmærksom på de små familie hoteller - de gennemfører tilbuddet for alvor.

Marokko

Specialist / rådgivning

Specialisterne i de forskellige afdelinger kender agenter fra hele verden, og er kvalificerede indenfor deres respektive områder. Derfor ekspertrådgivning - især for individuel rejsende - garanteret.


Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Tischler), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adresse for Tischler Reisebüro