9957044289566.png

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Thomas Cook), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

Thomas Cook - For individualister 

Thomas Cook er verdens mest kendte navn i rejser, takket være inspiration og engagement af en enkelt mand. Thomas Cook begyndte sit internationale rejse selskab i 1841 med en vellykket en-dags jernbane udflugt fra Leicester til Loughborough den 5. juli. Fra den ydmyge start syntese Thomas Cook Lanceret en helt ny form for virksomhed.
I løbet af de næste tre somre fik Thomas arrangeret en række turer mellem Leicester, Nottingham, Derby og Birmingham på vegne af de lokale samfund og søndag skoler.

 

 

 

Thomas Cook første kommercielle venture fandt sted i sommeren 1845, da han organiserede en tur til Liverpool. Dette var en langt mere ambitiøst projekt end noget, han havde forsøgt tidligere, og han gjorde sine forberedelser med stor grundighed. Han var ikke tilfreds med blot at levere billetter til lave priser - 15 shillings for førsteklasses passagerer og 10 shillings for almindelige. Så Thomas undersøgte ruten og skrev en håndbog af rejsen. Denne 60-siders bog var en forløber for den moderne ferie brochure.

Guide

I løbet af sommeren 1855 eskorterede Thomas hans første turister til Europa.
Hans venskab med hotelejere, gjort det muligt for Thomas til at udvikle to vigtige rejse systemer: det første en hotel kupon, der blev lanceret i 1868 Som rejsende kunne bruge til at betale for hotelophold og måltider i stedet for at bruge penge; den anden  hans "cirkulære note", først udstedt i 1874 og en forløber for de rejsechecks, der gjorde det muligt turister til at opnå lokal valuta til gengæld for et papir note udstedt af Thomas Cook.

Platte


Thomas Cook ejer blandt andet også Spies Rejser. 

Ud over de talrige særlige ture, såsom krydstogter, golf eller enkeltrejser, tilbyder Thomas Cook, også den klassiske charterrejse.

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Thomas Cook), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adresse for Thomas Cook reisebüro