d2966a_b9df223105ce495984279478e56899ab.png

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Schauinsland reisen), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

Schauinsland Reisen

Schauinsland-Reisen - ferie i gode hænder.

Vi har samarbejdet med Schauinsland Reisen siden vores opstart i 2011 og vi mindes ikke at have haft en eneste utilfreds kunde. Vi har solgt mange rejser, men det skal siges at de ikke er den største af vore partnere. Men et fint rejsebureau som vi varmt kan anbefale. Selskabet har også ofte gode børnerabatter. 

Schauinsland er grundlagt i 1918 og en mellemstor og uafhængig rejsearrangør fra Duisburg, som nu er i sin tredje generation og har næsten 300 000 passagerer om året. Med mere end 60 destinationer i hele verden og med fokus på Europas sydlige lande. De største rejsemål er til Spanien, Grækenland, Tunesien, Tyrkiet og Venezuela. Schauinsland Reisen bruger Hamborg Lufthavn som en af deres mange lufthavne.

Venezuela

Schauinsland Turisme er en lille, men særdeles succesfuld rejsearrangør, der belønnes for sit bundsolide program med en stabil vækst i kundeantal. 

Som den 7.-største tyske rejsearrangør står vi for kvalitet og fairness - overfor vores kunder og vores partnere.
 Vores hjerte banker for MSV, Fodboldklub som vi er hovedsponsor for, og som vi igennem flere år har set som værende en pålidelig partner.

MSV


 Ud over det, sponsorere vi Duisburg Zoo, og fremmer også udvalgte lokale klubber og sociale projekter, som vi har et langt og personligt forhold til.

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Schauinsland reisen), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adresse for Schauinsland Reisen