logo-oeger-tours-print.gif

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Öger tours), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

Öger Tours GmbH - Specialist i rejser til Tyrkiet

Öger Tours er den førende leverandør af rejser til Tyrkiet på det tyske rejsemarked og samtidig er de også specialist i det orientalske marked. Det er et fint selskab som Skov Rejser har gode erfaringer med. De har ofte gode børnerabatter. Fint selskab for familier. Vi rejser ud af Hamborg Lufthavn med Öger Tours. 

Mærket Öger Tours er over 40 år og står for kvalitet til rimelige priser og et højt niveau af kompetence. Tyrkiet og orientalsk specialiserede Öger Tours tilbyder også traditionelle strand destinationer i mindre kendte regioner og ekstraordinære hoteller som boutique og design hoteller.

Tyrkiet

Grundlagt i 1969, har Öeger Tours med sin 46-årige historie gentagne gange demonstreret en pionerånd. I begyndelsen af ​​80 'erne gjorde firmaets grundlægger Vural Öger, Tyrkiet til et kendt feriemål i Tyskland. Det første rejsemål, eller det mest populære, var en badeferie til Antalya. I dag tilbyder Öger Tours et komplet produktprogram af rejser i Tyrkiet.

Med mere end 20 års erfaring i den arabiske verden har Öger Tours også et kendt navn i branchen.

Öeger tilbyder i sit Orientalske katalog  feriedestinationer i Egypten, De Forenede Arabiske Emirater, Tunesien, Marokko, Jordan og Oman. 

u-a-e-1147346_640.jpg

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Öger tours), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adresse for Öeger Tours reisebüro