Neckermann-Logo.jpg

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Neckermann reisen), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

Neckermann Travel - The all-rounder

Neckermann er en af de helt store og kendte tyske rejsebureauer. Mange danskere har rejst med dem til de flestes store tilfredshed. Vi har arbejdet med Neckermann siden vores start i 2011 og vi har i alle årene solgt rigtig mange charterrejser til danskere og det er støt stigende. Vi er glade for samarbejdet. Neckermann og Skov Rejser rejser fortrinsvis ud af Hamborg Lufthavn. 

De er også stærke på GruppeRejser til danske familier. 

love-1111816_640.jpg

Neckermann Travel har mere end fyrre år i rejse branchen. Virksomheden er ikke alene den næststørste rejsearrangør i Tyskland, men også den mest berømte.  Det motto, som grundlæggeren Josef Neckermann har skabt eksisterer stadig den dag i dag "ferie for alle". Omfanget af tilbud fra Neckermann Reisen er bemærkelsesværdigt.
Det omfatter alt, hvad du forventer af et stort bureau. Afbestillingsrejser, pakkerejser, individuelle rejser, familie og grupperejser, men også med plads til spa ferier og skiture har ​​Neckermann Reisen, top værdi og tilbud til de unge fuldender virkelig den brede vifte af tilbud.

De har charterrejser til hele verden og vi sender mange danske familier afsted fra Hamborg Lufthavn til primært Tyrkiske og græske feriedestinationer.

greece-997674_640.jpg 

Neckermann tilbyder noget for enhver smag, budget og temperament.

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Neckermann reisen), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adresse for Neckermann Reisen