Neckermann Reisen - en del af Thomas Cook

OBS: NECKERMANN REISEN ER GÅET KONKURS OG MAN KAN DERFOR IKKE KØBE REJSER AF DEM MERE.  Et godt alternativ til Neckermann er All Tours

Neckermann Travel er mere end fyrre år i branchen omkring ferier og rejser markeder. Nu er virksomheden ikke alene den næststørste rejsearrangør i Tyskland, men også det mest berømte. Og det motto, at grundlæggeren Josef Neckermann fundamentet var engang undervejs, er sandt nu mere fuldstændigt: "ferie for alle". Omfanget af tilbuddet om Neckermann Reisen er bemærkelsesværdigt. Det omfatter alt, hvad du forventer af en stor industri: i sidste øjeblik, pakkerejser, individuel, familie og gruppe ture, men også pauser, spa ferier og skiture bestemme porteføljen af ​​Neckermann Reisen. Top værdi og tilbud til de unge fuldender virkelig bred vifte.

 

Ikke kun for enhver smag og ethvert budget Neckermann Reisen tilbyder lige noget, men også for hver temperament. Hvem vil foretrække at bruge sin ferie planer i hånden, nemlig Neckermann Reisen giver mulighed for at sammensætte deres egen individuelle. Flyvningen af hotellet til bog biludlejning du kan gøre noget på sine egne betingelser. Fordi verden kun vil blive en reel eventyr rejse! Men uden at miste de krævede standarder. De, der foretrækker en mere eventyrlysten, men har i en pakke den hyggelige atmosfære på hotel pool eller kan gondoler på en vidunderlig by tur gennem kanalerne i Venedig mystisk. Industrien gigant Neckermann Reisen er hans motto i de tidlige år, så trofaste indtil nu og stadig tilbyder "ferie for alle" på. Og fordi det tydeligvis ikke er nok til at holde Neckermann Reisen giver et andet argument for alle ferie narkoman: ". Neckermann gør det muligt"

 Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Neckermann Reisen), søg på dem her: 

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer