lmx_logo.jpg

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover LMX touristik), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

LMX Touristik

LMX Touristik er en af de større Tyske rejsebureauer. 
De har mange Last Minute rejser og dermed ofte gode lave priser. De henvender sig til familien der gerne vil have gode priser men stadig med en fornuftig kvalitet. 

Malta

LMX har sine fordele og ulemper. Den største fordel er nok at selskabet er ældre, hvilket giver god erfaring og viden til glæder for vore charterkunder. Dog vil nogle måske mene at selskabet til tider også kan virke lidt umoderne, men der er dog ved at ske en modernisering af selskabet. LMX er lang tid om at besvare reklamationer så det er ikke deres stærkeste side. De er heller ikke for hurtige og hjælpsomme hvis der opstår problemer på stedet. Kan I finde andet bureau der har lige så gode tilbud så kan vi anbefale det. Vi har dog ikke mange reklamationer på hverken LMX eller andre tyske rejsebureauer også fordi vore kunder er omhyggelige med at søge og finde den bedste rejse for deres familie. Men de er en af de helt store og vi sælger rigtig rigtig mange rejser for dem. 

 

Det som dog er vigtigt er at LMX sælger rejser til steder som Tyrkiet, Malta, Kroatien og mange andre dejlige feriemål. Alle som er familievenlige til prisen.

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover LMX touristik), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adressen for LMX Touristik