Jahn Reisebüro

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Jahn Reisen), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

JAHN Reisen - mærket for noget særligt

Vitalitet, wellness og mere

Et fint selskab som vi kan anbefale. Selskabet yder ofte gode børnerabatter til glæde for vores danske familier. Skov Rejser har samarbejdet med Jahn Reisen siden starten i 2011 via vor partner Travianet.

JAHN Reisen er pakkerejsen til de charterkunder der ønsker lidt mere og er individualister. Pakken omfatter gerne udvalgte 4 - og 5-stjernede lejligheder. De sælger sundheds -og wellnessferier, samt et stort udvalg af eksklusive turer og krydstogter. Mange hoteller i JAHN REISEN tilsidesætter typiske turist turer. Fokus er på rejser omkring Middelhavet, specielt i Spanien og i sommeren til Grækenland. Ved fjerne destinationer, er Jahn Reisen specielt gode til Den Dominikanske Republik, Maldiverne, Thailand og Bali. Ønsker man at reservere klassiske sportsgrene som ridning, tennis, golf og strandferier, så udbyder de også det - ofte i kombination med uddannelses -og kulturprogrammer. I 2001 blev JAHN REISEN lanceret i Østrig. De er en succes og optager stadig flere og flere kunder.  

Grækenland

Rewe Touristik

Jahn Reisen Grækenland administrerer for pakkerejsearrangøren REWE Touristik. Deres katalog "Grækenland / Cypern" indeholder 13 græske øer.  Af eksklusive destinationer, kan nævnes destinationer som Lesvos, hvor der bliver lavet usædvanlige arrangementer, såsom ø-hopping i Kykladerne, til individuelle fly-drevne tilbud, samt vandretureprogrammer.

Grækenland

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Jahn Reisen), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adresse for Jahn Reisen