download_20.jpg

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Itt ferien pur), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

ITT

ITT har siden 1996 været en etableret rejsearrangør i Tyskland med gode kontakter i hotel branchen og private lejemål i turistområder i Tyrkiet. Hovedkvarteret ligger i Düsseldorf.

Ferie starter med afgang fra Hamborg Lufthavn - er deres motto !
For at kunderne skal føle sig trygge fra begyndelsen til enden, har ITT valgt partnerne i luften omhyggeligt. Sikkerhed har højeste prioritet. Moderne og miljøvenlige fly, tilpassede skemaer og punktlighed er yderligere kriterier for udvælgelse, som foretages af ITT.

wellness

ITT fly PUR tilbyder fly med disse og andre flyselskaber mellem Tyskland og Tyrkiet, Tunesien, Egypten og Bulgarien til attraktive priser. ITT hjælper med alt også at få booket bil og turistattraktioner. 

Hvert tilbud er omhyggeligt tilpasset til de ønsker og behov som den rejsende måtte have.
De er fleksible på alle måder, så selv hvis du allerede har et sted at bo – kan du finde flyet dertil, ligeledes kan du finde en bolig – hvis du allerede har et fly.

Rafting

ITT tilbyder en bred vifte af aktiviteter på ferien – så hvad end du er til en naturoplevelse med kvalificeret personale der kender de bedste rafting og rapelling steder – eller en afslappende ferie med massage, elektriske terapier og afgiftning – kan ITT arrangere det.

Rappelling

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Itt ferien pur), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adresse for ITT Ferien Pur