Hermes Touristik

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Hermes touristik), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

Hermes turisme - den fleksible tjeneste

Da virksomheden OTTO i 1993 købte aktiemajoriteten i kæden af ​rejsebureauer, blev holdingselskabet stiftet Otto Fritid og Turisme Group (OFT) et helejet datterselskab med Hermes turisme som blev endeligt grundlagt i 1998.
De er specialiseret i at lave alle former for charterferier – hvad end de er korte eller lange, til hele verden.
De tilbyder gruppe og pakke rejser til hele verden – Rejser til alle de traditionelle charter destinationer i tyrkiet, Grækenland og Spanien.  Det er lige meget og du ønsker at lære om bestemte seværdigheder eller om du er til en afslappet ferie på stranden – så kan Hermes klare det!

Hermes serviceteam kan hjælpe og rådgive dig – og vil til enhver tid forsøge at imødekomme dine behov og ønsker for derved at skabe den perfekte ferie for dig.

Den h.øje kvalitet er sikret gennem Hermes store netværk af samarbejdspartnere – disse gør at de altid kan give dig en fantastisk pris hvor kvaliteten er i top.

Hermes turisme er for specifikke grupper af kunder og tilbyder individuelt at sammensætte tilbud. Kerneområdet er ubegrænset og tæller alt fra storbyferie i Tyskland til hele verden.

hermes

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Hermes touristik), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adressen for Hermes Touristik