download_36.jpg

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover GTI travel), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

GTI Travel GmbH -  Specialisten i Tyrkiet

Specialisten af billige kvalitets rejser til Tyrkiet, GTI Travel GmbH, blev grundlagt i 1994, i Düsseldorf som et datterselskab af den store tyrkiske gruppe Kayi Group.

Grunden til selskabets succes er ifølge GTI Travel at finde i Antalya, omdrejningspunktet for næsten alle virksomhedens aktiviteter. Antalya er selskabets hjemmebane, og netop den viden om praksis for at fastlægge sine rejser giver den særlige oplevelse for kunden, og er medvirkende for kvaliteten af ​​​​GTI Travel GmbH. Denne rodfæstethed i sin målsætning afspejles ikke kun i oprindelse af kvaliteten, men især af langsigtede relationer med hotelejere, restauratører og alle de lokale folk, der arbejder inden for turisme. Denne omsorg for ferieplanlægning, henleder opmærksomheden på landet Tyrkiet og dets folk. Hvilket burde være essensen for alle selskaber der rejser til landet.

'Antalya

På grund af dette forhold kan GTI Travel med al sin erfaring tilbyde de bedste rejser efter kundernes behov og ønsker, og derved sikre, at vore kunder får en god ferieoplevelse.. Over 350 000 besøgende tager hvert år med GTI Travel til Tyrkiet og Antalya og opdager, at landet er geografisk tæt på, men kulturelt meget forskellig. GTI Travel gør med sine rejser, og deres lokal forankring hermed et vigtigt bidrag til bedre forståelse mellem ​​Tyrkiet og Europa.

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover GTI travel), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adressen for GTI reisebüro