download_11.jpg

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Ferien Touristik), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

Ferien Touristik / Ferien Reisen - Dynamisk rejsearrangør

En af de helt store samarbejdspartnere vi har. Vi sælger rigtig mange charterrejser for dem. Vi har sjældent reklamationer fra kunder og samarbejdet er godt.  Mange kalder dem også for Ferien Reisen. 

Ferien touristik startede op i 2000 - som den første dynamiske spiller på markedet. Det betyder at de ikke arbejder efter stive kvoter om hvad de forskellige fly og hoteller koster - men på daglig basis kombinerer de bedste priser fra hotellerne. Dette sikrer kunden mest mulig fleksibilitet og en af de bedste pris-ydelses forhold. Dette gør også at de har muligheden for at skræddersy en ferie der passer til dig og dit behov. At de er en dynamisk feriearrangør betyder også at når du finder en rejse du ønsker at booke igennem os ved Ferien Touristik så skal du slå hurtigt til da priserne ændrer sig hver dag og kan faktisk ændre sig flere gange dagligt. 

Ferien_Touristik.jpg

Så lige meget om du er til en lavbudget ferie - eller vil have en penthouse ferie har ferien touristik noget for dig!

Med ferier fra Canada's smukke skove og Rocky mountains og til det smukke Egypten har Ferien touristik en bred vifte af rejser til dig og din familie, hvad end du er til en ernergisk ferie, storbyferie eller måske et wellness ophold - så kan Ferien touristik klare det!

Canada

Ferien touristik - ferier som vi elsker!

Vi har over 80 tyske rejsebureauer samlet på siden (udover Ferien Touristik), søg på dem her:

  Søg: Rejser fra Hamborg med ALLE de tyske rejsebureauer

 

Adrese for Ferien Toristik